ANUNŢ BOMBĂ al Zinei Dumitrescu. Ce spune Mama Zina despre Valentina Pelinel şi Alina Vidican

Vremurile în care "Mama Zina" trăia într-un lux exorbitant au apus demult. Acum, celebra creatoare de modă îşi trăieşte ultimii ani într-un azil de bătrâni, avându-i totuşi pe prieteni aproape, printre care se numără Cătălin Botezatu şi Valentina Pelinel.

07 ian. 2017, 09:51
ANUNŢ BOMBĂ al Zinei Dumitrescu. Ce spune Mama Zina despre Valentina Pelinel şi Alina Vidican

„Îmi plac foarte mult sărbătorile, se adună oameni, e plin de nostalgie. În prima zi de Crăciun a fost aici masă mare, la prânz, seara am fost la Ionuţ acasă. Valentina Pelinel m-a vizitat de multe ori, Botezatu la fel. Valentina mi-a spus că este fericită, a venit şi cu băieţelul aici. E foarte bună relaţia cu Cristi, chiar şi cu soţia lui Cristi, iar Alina a înţeles în sfârşit că nu mai are rost să stea alături de soţul ei. După ce divorţează, o să facă şi ei nunta şi o să merg şi eu”, a declarat „mama modei româneşti”.

Deşi s-a zvonit că fiul ei a uitat complet de ea, după internarea la azil, Zina Dumitrescu neagă toate aceste informaţii: „Mă vizitează foarte des. Acum este plecat din ţară, dar o să vină iar. Le doresc tuturor să aibă viaţa pe care am avut-o eu!”, a mai adăugat Zina.

Sursa: cancan.ro