Anunţ bombă în lumea tenisului: Novak Djokovic ar fi decis să se vaccineze anti-Covid

Conform unor surse apropiate tenismenului sârb, Novak Djokovic ar fi decis să se vaccineze după scandalul în care a fost implicat la Melbourne, care l-a împiedicat să participe la Australian Open.

02 feb. 2022, 12:44
Anunţ bombă în lumea tenisului: Novak Djokovic ar fi decis să se vaccineze anti-Covid

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia după ce a încălcat regulile de intrare în țară și nu a mai putut juca la Australian Open, Grand Slam pe care l-a câștigat de nouă ori.

Conform apropiaților, Djokovic se va imuniza curând împotriva COVID – 19. Daniel Muksch, autorul uneia dintre biografiile lui Nole, a făcut anunțul.

„Din ce am auzit din partea apropiaților lui, cred că se va vaccina. Poate a contribuit la decizie și finala din Australia. Poate că cele 21 de trofee de Grand Slam ale lui Nadal l-au împins s-o facă”, a spus Daniel Muksch pentru El Mundo Deportivo, citat de Ziare.com.

În continuare pe locul 1 în lume, Novak Djokovic trebuie să se vaccineze pentru a putea participa la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Citeşte şi: Piţurcă aruncă bomba în curtea Armatei! Premierul Ciucă a refuzat 100 de milioane USD din America pentru CSA Steaua!

Tenismanul sârb Novak Djokovic continuă să conducă în clasamentul mondial al jucătorilor profesionişti (ATP), dat publicităţii luni, în ciuda faptului că nu a putut participa la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, la care deţinea titlul.

Djokovic are un avans de aproape 900 de puncte de rusul Daniil Medvedev, finalist în ultimii doi ani la Melbourne. La mare distanţă de află ocupanţii locurile 3 şi 4, germanul Alexander Zverev şi grecul Stefanos Tsitsipas.

Spaniolul Rafael Nadal, care a cucerit la Melbourne, al 21-lea său titlu de Mare Şlem al anului, se menţine pe locul cinci, dar e la mai puţin de 300 de puncte de Tsitsipas.

Citeşte şi: Ilie Năstase îl atacă din nou pe Ciprian Marica: „Cine plăteşte pentru suferinţa mea?”