Anunţ bombă în televiziune, pleacă din Antenă. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook

Noul sezon al emisiunii “Agenției VIP”, difuzat live din 27 august, de la ora 22:45, este unul presărat cu numeroase surprize pentru telespectatori. Cristi Brancu va avea o nouă colegă frumoasă și talentată, pe actrița Majda Aboulumosha.

24 aug. 2018, 14:41
Anunţ bombă în televiziune, pleacă din Antenă. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook

Fosta prezentatoare de la „Agenției VIP” a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare în care a mărturisit că, într-adevăr, toamna lui 2018 vine cu multe schimbări, printre care și plecarea emisiunii pe care o modera cu prezentatorul Cristi Brancu. Bianca Sârbu a dezvăluit unde o pot vedea fanii, dar și că în viitor, ea va reveni pe sticlă.

„Dragii mei prieteni, doresc sa va informez ca aceasta toamna vine pentru mine cu cateva schimbari, dar si cu multe provocari si proiecte noi. Colaborarea mea cu emisiunea «Agentia VIP» a luat sfarsit si vreau sa multumesc intregii echipe si lui Cristi Brancu,care m au facut sa ma simt ca intr o famile,de la care am acumulat experienta si foarte multi prieteni noi! Tuturor celor care m au sustinut si apreciat,le promit ca drumul meu in televiziune nu se sfarseste aici, iar pana la revenirea mea pe sticla, intr-un proiect nou, care sa se muleze pe stilul si personalitatea mea, le dau intalnire din septembrie in spectacolele de revista ale Teatrului de Revista C tin Tanase, la evenimentele mele private alaturi de band ul meu,dar si in alte proiecte muzicale si artistice,cu care va voi tine la curent pe pagina mea de fb Bianca Sarbu dar si pe instagram, Bianca Sarbu.ro Multumesc Antenei Stars pentru colaborare,dar si pentru cel mai minunat lucru care mi s a intamplat datorita acestei televiziuni,intalnirea cu Bogdan Romanescu, sotul si iubirea vietii mele! Bianca Sarbu Romanescu va iubeste si nu uitati ca familia si iubirea sunt cele mai importante lucruri in viata… restul e telenovela”, este mesajul postat de Bianca Sârbu pe pagina ei de Facebook.

Cristi Brancu va prezenta noul sezon al emisiunii „Agenția VIP” cu actrița Majda Aboulumosha.