Anunţ-bombă în tenis. O mare rivală a Simonei Halep este însărcinată

Victoria Azarenka a anunţat pe Instagram că a rămas însărcinată şi urmează să nască la finalul anului.

16 iul. 2016, 07:34
Anunţ-bombă în tenis. O mare rivală a Simonei Halep este însărcinată

Au trecut câteva săptămâni de când n-aţi mai auzit ceva de la mine. În timp ce mă recuperăm după accidentarea de la genunchi suferită la Roland Garros, am primit o veste de la doctorul meu cum că eu şi iubitul meu vom deveni părinţi la sfârşitul acestui an. Nu pot fi mai fericită decât sunt acum şi mă simt binecuvântată să încep un nou episod în viaţa mea, aceea de a construi împreună o familie.

Chiar dacă voi simţi lipsa competiţiilor, în acelaşi timp sunt încântată de ceea ce urmează. Îmi voi lua timp să devin mai bună în ceea ce priveşte anumite lucruri de care nu am avut timp să mă ocup. Am fost inspirată de mai multe sportive care au revenit în top, în sportul lor, după ce au avut copii, şi plănuiesc să fac şi eu asta. Nu este nimic mai special decât să ajungi părinte, sunt binecuvântată să am astfel de exemple în fiecare ramură a vieţii, care şi-au urmat carierele pe care le iubesc în timp ce îşi creşteau copiii.

Mulţumesc mult familiei, prietenilor, echipei şi sponsorilor! Susţinerea şi încurajările voastre au fost incredibile. Mulţumesc şi fanilor mei! Aştept cu nerăbdare să împărtăşesc această călătorie cu voi„, a scris Victoria Azarenka, pe Instagram.

Fostă numărul 1 mondial, Victoria Azarenka a câştigat de două ori Australian Open. Ea se află pe locul 6 în clasamentul WTA, în spatele Simeni Halep.