Anunţ de ULTIMĂ ORĂ! Lucian Bute va boxa în următorul meci pentru TITLUL MONDIAL

Lucian Bute a pierdut titlul IBF, în 2012, la Nottingham, în faţa lui Carl Froch, iar în 2014 a cedat, după un meci cu Jean Pascal, şi centura NABF. Acum, Lucian Bute are o şansă uriaşă de a cuceri o nouă centură mondială.

13 apr. 2015, 05:37
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ! Lucian Bute va boxa în următorul meci pentru TITLUL MONDIAL

Lucian Bute a primit asigurari din partea impresarilor sai ca urmatorul meci va fi cu centura de campion pe masa. Decizia pe care o are de luat este insa extrem de importanta.

„Are oferte si la 76 de kg si la 81 de kg, deci poate sa se duca la amandoua. Are trei oferte, una din America, cu acesti doi frati Dirrell, Anthony şi Andre, alta fiind revansa cu Carl Froch si oferta de la Adonis Stevenson. Echipa lui a facut oferta, insa Lucian Bute trebuie sa mai faca niste teste fizice, pentru a se stabili daca poate sa lupte la acest nivel. Apoi se va stii cu siguranta daca va lupta cu Adonis. Cu oricine va lupta, meciul o sa fie pentru centura”, a declarat o sursa din staff.ul tehnic al lui Lucian Bute pentru Cancan.

Posibilii adversari ai lui Lucian Bute:

Adonis Stevenson are 37 de ani si si-a aparat pana acum titlul WBC de 5 ori. Pentru a castiga centura WBC, Adonis l-a facut KO pe Chad Dawson.

Carl Froch a câştigat titlul IBF de la Lucian Bute, apoi pe cel WBA, pe care l-a aparat deja de doua ori.

Anthony Dirrel are titlul WBC la categoria supermijlocie.

Andre Dirrel va lupta pentru titlul IBF la aceeasi categorie, care a ramas vacant.