Anunţ de ultimă oră al lui LAURENŢIU REGHECAMPF. Va ieşi un scandal uriaş

Cornel Dinu și Laurențiu Reghecampf sînt în război declarativ de ani buni, iar disputa din aceste zile nu este întîmplătoare. De unde a plecat tot?

22 feb. 2014, 11:40
Anunţ de ultimă oră al lui LAURENŢIU REGHECAMPF. Va ieşi un scandal uriaş

În urmă cu un an, dinamovistul a făcut cîteva dezvăluiri incendiare. Pe 5 februarie 2013, Dinu spunea într-un interviu acordat pentru gsp.ro că antrenorul stelist ar fi fost implicat într-un meci trucat, la Cottbus, alături de alți colegi din echipă, și ar fi încasat 200.000 de euro de la mafia din Serbia. Imediat ce a apărut acest material, familia Reghecampf l-a acționat în judecată pe Cornel Dinu, cerîndu-i daune de un milion de euro. Acum, Reghecampf este decis să-i ceară acum lui Cornel Dinu daune de 2 milioane de euro, supărat de noile declaraţii făcute de dinamovist!

Ce a declarat Dinu în februarie 2013

“N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj (n.r- -Anamaria Prodan), dar ţin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea iminentă a sîrbilor! Se întîmpla după un meci Bayern – Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiş şi cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Şi primesc un telefon de la Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trîntească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferenţă. Erau el şi încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieţii că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pîrleşte pe sîrbi, avea senzaţia că discută cu Romică Paşcu.

Am vorbit la Belgrad şi i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obţinut lui Reghecampf o păsuire pînă dimineaţa. Aşa i-am salvat viaţa, credeţi-mă, dintr-o acţiune în care sîrbii îl rezolvau repede, cu gloanţele! I-am spus şi lui Chiriţă să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sîrbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Şi poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile!”, spunea Cornel Dinu pentru gsp.ro pe 5 februarie 2013!

„Apa pe care o bea pe tuşă îi inundă urmele de circumvoluţiuni!”

A urmat un an în care Cornel Dinu nu l-a mai luat în vizor pe Laurențiu Reghecampf! În urmă cu cîteva zile, după ce tehnicianul de 38 de ani al roș-albaștrilor a spus că Dinamo nu reprezintă un pericol pentru Steaua, Dinu a sărit din nou la gîtul tehnicianului din Ghencea.

Dacă eşti cu adevărat un făcător de fotbal şi un om cu morala şi cu cinstea nealterate nu faci astfel de declaraţii cu impostura agresivă despre un rival tradiţional.  Celui în cauză i se adaugă şi apa pe care o bea pe tuşă şi care nu putea decît să-i inunde urmele de circumvoluţiuni ce îl zgîndăresc cînd pleacă din tractirul de acasă!“, a declarat Dinu pentru prosport.ro.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro