Anunţ de ultimă oră de la Ministerul Sănătăţii! Ce se întâmplă cu salariile medicilor în decembrie

Publicat: Marţi, 12 Noiembrie 2019 10:06 // Actualizat: Marţi, 12 Noiembrie 2019 10:06 // Sursa: romaniatv.net

Victor Costache, ministrul Sănătăţii, a dat asigurări că medicii vor primi la timp drepturile salariale aferente lunii decembrie.

"Am avut o primă întâlnire cu ministrul Finanţelor Publice, în prezenţa premierului Ludovic Orban şi a vicepremierului Raluca Turcan, în care am discutat despre necesitatea unei rectificări bugetare pozitive pentru plata salariilor şi suplimentarea fondurilor Sănătăţii, astfel încât să nu existe discontinuităţi în derularea programelor şi proiectelor existente, precum şi în plata salariilor. Cadrele medicale vor primi drepturile salariale conform muncii prestate şi a prevederilor legale", a declarat ministrul Sănătăţii, Victor Costache, potrivit unui comunicat de presă.

Premierul Ludovic Orban a declarat la finalul săptămânii trecute că nu sunt bani suficienţi nici pentru programele de sănătate şi nici pentru bugetul CNAS.

"Rezultatul la rectificare va fi o evaluare a necesităţilor care vor fi identificate de domnul ministru împreună cu echipa sa. Încă nu vă putem spune o cifră. Cert este că nu sunt bani suficienţi pentru a încheia anul nici pe programe de sănătate, nici în ceea ce priveşte bugetul Casei. Şi aşa, evident, nu sunt bani de salarii", spunea Orban.

Ludovic Orban, primul anunţ despre plata salariilor

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 nov 19:18
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
ZICE CA STAU APLECATA IN POZE ,IMI DA RESTUL MAI PUTIN. II ROG SA/SI RECTIFICE COMPORTAMENTUL CA E FOARTE GRAV CE FAC EI.
12 nov 19:55
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
VA ROG;CINE PUNE TRACKERE PE COMPUTER CA SA SE DEA DREPT ANGAJATOR SI SA-MI RESPINGA CERERILE DE ANGAJARI CA SA NU AM NIMIC;;CINE MA OPTRAVESTE SI FACE MAGIE CU COBRE SA INCETEZE CA NU AM FACUT NIMIC RAU SI ORICUM NU ARE NICIUN DREPT SA FACA ASEMENEA LUCRURI HORROR CA E OM;NU MONSTRU:
12 nov 17:03
Răspunde | Votează email 0 email
ANONIM
Spun ca I e Soarele,H sau Ra ,cobrele sau Satan tot Ra si distrug totul si pe toti mereu.Vorbesc numai de droguri,sex ,bautura,otraviri,ce sa omoare cu sensul pe cine si de ce, ce sa fure si de ce sa nu aiba nimic ,nimeni,inafara de ei.
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H