Anunţ de ULTIMĂ ORĂ în legătură cu stadionul din Bănie. Unde se va juca meciul CSU CRAIOVA – FCSB

CSU Craiova a anunțat, miercuri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că derby-ul cu FCSB, programat duminică, în etapa a 16-a a Ligii I, nu se va disputa pe noul stadion, ci la Drobeta-Turnu Severin, deoarece recepția noii arene nu va putea fi încheiată până la ora meciului.

25 oct. 2017, 07:48
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ în legătură cu stadionul din Bănie. Unde se va juca meciul CSU CRAIOVA – FCSB

Compania Națională de Investiții a anunțat că a demarat, luni, recepția la terminarea lucrărilor de pe noul stadion al Craiovei, iar procesul va dura câteva zile.

Compania Națională de Investiții nu a oferit o dată clară referitoare la finalul acestor ultime verificări, însă este puțin probabil ca ele să fie terminate înaintea meciului CVSU Craiova – FCSB, de duminică. În aceste condiții, sunt șanse foarte mari ca partida să se dispute la Severin.

„În 23.10.2017 am început recepția la terminarea lucrărilor pe arena din Bănie, împreună cu reprezentanți ai constructorilor, proiectantului, beneficiarului, ISC, ISU. Dată fiind complexitatea lucrărilor, verificăm modul de execuție al acestora şi estimăm că procesul va dura câteva zile”, a anunțat CNI.

Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, a afirmat că singurul document care lipsește înainte de inaugurare este certificatul de securitate: „Stadionul este în regulă, mai lipsește doar certificatul de securitate. E ultimul act necesar pentru a se juca la Craiova. Sunt optimist că putem juca la Craiova. Nu ne-a spus nimeni că «nu se poate». Din ce ştiu eu, ne apropiem de 10.000 de abonamente vândute. Ar fi păcat să nu jucăm duminică la Craiova”.

Meciul CSU Craiova – FCSB este programat, duminică, de la ora 20:45.