Anunţ DRAMATIC referitor la situaţia lui Schumacher: „Să fiţi pregătiţi de veşti foarte proaste”

Michael Schumacher este in coma de aproape 100 de zile, iar fostul doctor din Formula 1, Gary Harstein, a avut un anunt cutremurator.

26 mart. 2014, 07:25

Michael Schumacher este tot în comă. Intr-o postare pe blogul sau, Harstein ii sfatuieste pe fanii lui Michael Schumacher sa fie pregatiti pentru „vesti extrem de proaste”, a notat ziare.com.

„Stiu cat de iubit e Michael Schumacher si sunt ingrijorat de ceea ce urmeaza sa se intample. Trebuie sa fiti pregatiti de vesti foarte proaste”, a scris Harstein.

„Am realizat ca lipsa de informatii de la Grenoble (acolo este internat Schumacher – n.r.) e pentru a ne da tuturor sansa de a ne obisnui cu ideea si de a… trece mai departe”, a continuat acesta.

Harstein a speculat apoi despre starea in care s-ar putea afla Schumacher in aceste clipe. „Cu cat cineva sta mai mult timp intr-o stare vegetativa, cu atat sansele ca el sa-si revina scad. Pacientii care sunt in aceasta stare traiesc de la cateva luni pana la cativa ani. Depinde de mai multe lucruri. De obicei mor din cauza problemelor de respiratie sau infectiilor urinare”, a conchis Harstein.

29 decembrie e data de la care Michael Schumacher se afla in coma, ca urmare a unui accident suferit in timp ce schia.

Medicul american Gary Hartstein, bun prieten cu Michael Schumacher, sustine ca doctorii francezi au comis o greseala teribila in momentul in care au transmis familiei ca „numai un miracol il mai poate salva” pe fostul sportiv.

Michael Schumacher, în stare tot mai gravă. Toată familia e la spital

„Este o tampenie. Asa ceva este imposibil, nu pot sa-mi imaginez ca un doctor poate transmite un asemenea mesaj familiei”, a declarat Hartstein in presa austriaca, citat de ziare.com.

Apoi, Hartstein a explicat modul in care echipa de medici de la spitalul din Grenoble ar fi trebuit sa procedeze.

„Daca situatia medicala este disperata, dar nu fara sperante, familiei trebuie sa i se explice clar si cat mai precis. Familia trebuie sa stie, in termeni uzuali, ce se intampla, nu sa li se vorbeasca despre miracole”, a completat Hartstein.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra.