Anunţ dureros pentru fanii seriei „Fast and Furios”. Producătorii au făcut anunţul oficial

"Fast and Furious" se va termina cu al 11-lea film din serie, după aproape două decenii de la debut. În 2021 se va lansa "Fast and Furios 9".

23 oct. 2020, 05:34
Anunţ dureros pentru fanii seriei „Fast and Furios”. Producătorii au făcut anunţul oficial

„Fast and Furious” se va încheia în curând. Producătorii au anunțat că seria se va termina odată cu lansarea celui de-al 11-lea film. Așadar, mai sunt în plan încă două părţi, care vor fie regizate de Justin Lin, cel care a mai lucrat și la alte cinci episoade.

„Furios şi iute” la 80 de ani. Bătrânul a fost prins de radar cu peste 100 de km la oră în localitate

Ultimele două filme din serie vor continua povestea lui Dominic Toretto (Vin Diesel) şi vor avea în distribuţie actorii Michelle Rodriguez, Chris Bridges (Ludacris), Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang și Jordana Brewster. Mai mult, se pare că și The Rock (Dwayne Johnson) şi Jason Statham ar putea reveni şi ei pe platourile de filmare.

„Fast and Furious 9”, data lansării

Până să se gândească la finalul serieri, fanii așteaptă cu sufletul la gură lansarea Fast and Furious 9, care va ajunge în cinematografe abia anul viitor. Lansarea filmului a fost amânată din cauza pandemiei.

„Simțim toată dragostea și anticiparea pentru următorul capitol din saga noastră. De aceea e cu atât mai dificil să vă anunțăm că suntem nevoiți să mutăm data lansării filmului pe 2 aprilie 2021. A devenit clar că nu va fi posibil pentru toți fanii din lume să vadă filmul acum. Deși știm că este o dezamăgire, decizia a fost luată având în gând siguranța tuturor ca principal considerent”, a spus Vin Diesel.