Anunţ important al ministrului Muncii, Rovana Plumb, pentru pensionarii care merg la tratament

Publicat: Luni, 20 Octombrie 2014 16:46 // Actualizat: Luni, 20 Octombrie 2014 16:46 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, a declarat luni, la Reşiţa, că în momentul de faţă se lucrează la modificarea regulamentului privind acordarea biletelor de tratament subvenţionat în staţiunile balneare pentru pensionari.

În prezent, prioritate pentru obţinerea unuibilet de tratament balnear subvenţionat au pensionarii care nu au mai beneficiat, în ultimii doi ani, de această formă de sprijin.

"Ministerul ia în calcul un nou mod de alocare a acestor tichete de care beneficiază pensionarii care merg la tratament. Dacă o persoană are nevoie de tratament pe o perioadă mai lungă de timp, aceasta nu trebuie să îl întrerupă, aşa cum se face acum, ci trebuie să continue tratamentul, conform recomandărilor medicilor. De aceea, vreau să schimb această modalitate şi să găsim o procedură prin care cei care au nevoie de acest tip de tratament să poată continua procedurile", a afirmat Rovana Plumb.

Potrivit  Agerpres, pentru a schimba sistemul de acordare a acestor tichete, ministrul Muncii spune că în momentul de faţă colaborează şi cu Ministerul Sănătăţii, deoarece aceste cure de tratament balnear vin în ajutorul celor care au nevoie de ele.

Citeşte şi: Anunţ important al ministrului Muncii, Rovana Plumb, pentru românii cu venituri reduse

Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, s-a aflat luni în judeţul Caraş-Severin. La Reşiţa, Rovana Plumb a avut o întâlnire cu angajaţii din cadrul celor patru instituţii aflate în subordinea ministerului: Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Casa de Pensii din Caraş-Severin, după care a vizitat Centrul de Zi pentru Persoanele Vârstnice din Reşiţa.

Ministrul Muncii are, de asemenea, o întâlnire cu electoratul din Caransebeş, după care va vizita sediul Episcopiei din municipiu. Rovana Plumb va participa, totodată, la inaugurarea sediului modernizat al Căminului de Bătrâni din localitatea Sacu.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
27 oct 20:46
...acest tip de tratament să poată continua procedurile”, a afirmat Rovana Plumb. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/anunt-important-al-ministrului-muncii-rovana-plumb-pentru-pensionarii-care-merg-la-tratament_177991.html#ixzz3HN9hl6JL ...
20 oct 17:03
...momentul de faţă se lucrează la modificarea regulamentului privind acordarea biletelor de tratament subvenţionat în Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
20 oct 16:55
...că în momentul de faţă se lucrează la modificarea regulamentului privind acordarea biletelor de tratament …read more ...
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H