Anunţ important de la RADET. Încep probele la cald, pentru furnizarea căldurii

Publicat: Luni, 20 Octombrie 2014 14:34 // Actualizat: Luni, 20 Octombrie 2014 14:34 // Sursa: romaniatv.net

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti anunţă că începând de miercuri iniţiază probele la cald în sistemul centralizat de încălzire în toate sectoarele.

Potrivit unui comunicat al RADET, probele la cald în sistemul centralizat de încălzire se vor desfăşura pe o perioadă de trei zile, prilej cu care va fi efectuată şi echilibrarea sistemului de transport şi distribuţie a energiei termice.

Conform legislaţiei în vigoare, "începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea timp de trei zile consecutiv, între orele 13.00 - 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de + 10 grade Celsius sau mai mici". La momentul întrunirii acestor condiţii, RADET Bucureşti începe furnizarea căldurii. Asociaţiile de proprietari sunt rugate să verifice poziţia vanelor.

Citeşte şi RADET, amendă de 20.000 de lei de la Protecţia Consumatorilor

RADET Bucureşti le reaminteşte clienţilor care momentan nu doresc să beneficieze de energie termică pentru încălzire că pot să limiteze ori să refuze acest serviciu închizând vanele reţelei, cu anunţarea RADET.

Potrivit Legii nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apa caldă de consum ale clienţilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată în timpul sezonului de încălzire.

Citeşte şi SCANDALOS: O biserică din Bârlad fură căldură de la spital

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 oct 14:59
...de miercuri iniţiază probele la cald în sistemul centralizat de încălzire în toate sectoarele. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
20 oct 14:57
...probele la cald în sistemul centralizat de încălzire în toate sectoarele. Citește mai departe… …read more ...
20 oct 14:57
...probele la cald în sistemul centralizat de încălzire în toate sectoarele. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H