Anunţ important pentru clienţii Revolut, se dau credite de nevoi personale de 40.000 de euro pe loc, online

Banca digitală Revolut care are în România 3,5 milioane de clienți retail și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat miercuri lansarea ofertei sale de refinanțare a creditelor, în premieră globală, pe piața din România.

17 apr. 2024, 19:06
Anunţ important pentru clienţii Revolut, se dau credite de nevoi personale de 40.000 de euro pe loc, online

Revolut lansează un produs de refinanţare a împrumuturilor luate la alte bănci, România fiind prima piată pe care intră cu acest tip de credit de nevoi personale.

Rata dobânzii este fixă pe toată perioada de creditare. În funcţie de profilul clientului şi suma solicitată, dobânda poate varia între 6,99% şi 15,99%. Perioada de rambursare este de cel mult 60 de luni.

În august 2022, banca a lansat pe piata locală creditul de consum şi a ajuns la un volum de împrumuturi aprobate de 1,3 miliarde lei.

Produsele de creditare sunt oferite de Revolut Bank, entitate licenţiată în Lituania, care derulează operaţiuni bancare în Spaţiul Economic European (SEE).

Anunţ de ultimă oră pentru clienţii Revolut mai mici de 18 ani. Este vorba de 339 de lei în aplicaţie!

„Clienţii pot opta pentru refinanţarea uneia sau mai multor facilităţi de creditare acordate în lei de către alte bănci din România sau de către Revolut. Pot fi refinanţate atât alte credite de nevoi personale, cât şi carduri de credit sau facilităţi de descoperit de cont (overdraft). În plus, clienţii au varianta de a solicita o sumă suplimentară de bani. Ca şi în cazul creditului de nevoi personale, valoarea maximă pe care o poate avea un credit de refinanţare acordat de Revolut este de 200.000 lei”, a declarat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

Solicitarea de refinanţare se face direct din aplicaţie, iar informaţiile privind facilităţile de creditare eligibile pentru refinanţare sunt extrase automat din surse oficiale şi prezentate clientului în vederea  selectării creditelor pe care doreşte să le refinanţeze, oferindu-i acestuia posibilitatea de a vedea, în timp real, potenţialul impact al refinanţării în totalul de plată lunar.

”Următorul pas în strategia noastră este acela de a deveni contul bancar principal al clienţilor români, iar lansarea creditului de nevoi personale cu refinanţare ne duce mai aproape de această ţintă. Suntem bucuroşi să fim prima piaţă unde lansăm acest produs şi astfel să aducem o experienţă de banking diferită, ce se bucură de aprecierea milioanelor de clienţi pe plan local”, a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut Bank din România.

Anunţ important pentru clienţii Revolut care călătoresc în străinătate 

Un exemplu de calcul : pentru un credit de refinanţare Revolut, un client care împrumută 35.000 lei pe un termen de 60 de luni, cu o dobândă anuală fixă de 8,29%, va avea un total de plată de 42.872,48 lei, iar suma de plată lunară va fi de 714,54 lei. Dobânda anuală efectivă (DAE) este 8,62%. Clientul va fi supus unei verificări de credit;

Se pot refinanţa doar credite acordate în lei.

Revolut are peste 3,5 milioane de clienţi persoane fizice, România fiind una dintre pieţele unde  oferă produse de creditare prin intermediul entităţii bancare înregistrate în Europa: Franţa, Germania, Irlanda, Lituania, Polonia, Spania.

Descrierea produsului:

● Suma maximă acordată 200.000 lei;

● Rata dobânzii este fixă pe toată perioada de creditare. În funcție de profilul clientului și suma solicitată, dobânda poate. Un exemplu de calcul reprezentativ: pentru un credit de refinanțare Revolut, un client care împrumută 35.000 lei pe un termen de 60 de luni, cu o dobândă anuală fixă de 8,29%, va avea un total de plată de 42.872,48 lei, iar suma de plată lunară va fi de 714,54 lei. Dobânda anuală efectivă (DAE) este 8,62%. Clientul va fi supus unei verificări de credit;

● Aprobarea și gestionarea creditului se face 100% online;

● Perioada de rambursare este de cel mult 60 de luni;

● Se poate refinanța orice tip de credit negarantat acordat de o bancă din România – credit de nevoi personale, card de credit, descoperit de cont (overdraft);

● Suma suplimentară este disponibilă imediat în contul clientului.

● Se pot refinanța doar credite acordate în lei;

● Solicitarea se poate face în aplicație, din secțiunea Credite/ Credit de refinanțare și se poate realiza de oriunde, oricând ,