Anunţ important pentru elevii care doresc să înveţe peste hotare. Se deschide Târgul World Education Fair

Tinerii români care sunt interesați să își continue studiile în afara țării au ocazia să afle, în cadrul târgului World Education Fair, care se desfășoară sâmbătă și duminică în Capitală, toate informațiile necesare privind oferta educațională și criteriile de eligibilitate promovate de către 40 de universități din străinătate.

21 feb. 2015, 13:30
Anunţ important pentru elevii care doresc să înveţe peste hotare. Se deschide Târgul World Education Fair

În cadrul târgului World Education Fair participă universități din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Austria, Grecia, Spania, Elveția și, în premieră, instituții de învățământ superior din Italia, Liechtenstein și Noua Zeelandă.

„Numărul universităților care vizitează România este în creștere și față de anii trecuți noutatea acestui an este că avem reprezentate universități din Italia, Liechtenstein și din Noua Zeelandă. Avem și universități din alte state, universități care au programe în limba engleză, ceea ce le face să fie foarte atractive pentru studenții români. De asemenea, și costurile de școlarizare sunt atractive. (…) Partea bună a acestui târg este că tinerii români pot primi informații la prima mână, direct de la reprezentanții universităților străine, astfel că își pot da seama unde își doresc să studieze”, a declarat acesta, sâmbătă, pentru AGERPRES.

Vezi: Topul universităţilor care dau cei mai mulţi MILIARDARI