Anunţ important pentru românii cu centrale termice. Uite cum poţi plăti mai puţin la gaze

Centralele termice folosesc tehnologia condensării pentru a economisi consumul de gaze, însă câteva accesorii inteligente pot duce la o economie și mai mare.

14 nov. 2018, 16:47
Anunţ important pentru românii cu centrale termice. Uite cum poţi plăti mai puţin la gaze

La centralele termice în condensaţie, nivelul de eficienţă este ridicat, iar economia se pare că ajunge chiar şi la 35%. Pentru un consum şi mai redus clienţii pot opta pentru o sondă de exterior.

Toate tipurile de centrale acceptă astfel de dispozitive, iar procedura de instalare a accesoriilor de termoreglare este foarte simplă. Datorită sistemului plug & play, centrala recunoaşte accesoriul montat şi îşi va adapta modul de funcţionare. Costurile pornesc de la 100 de lei pentru un termostat simplu şi pot ajunge până la 900 de lei, în cazul celor controlate prin intermediul aplicaţiilor mobile.

Cresc facturile la gaze pentru populaţie. Companiile estimează o majorare medie de aproape 6%

Cu ajutorul aplicaţiei, centrala va funcţiona conform temperaturilor din exteriorul şi interiorul locuinţei, optimizându-se în timp real şi reducând semnificativ consumul de energie. O altă funcţionalitate importantă este programarea zilnică şi săptămânală.