Anunţ IMPORTANT pentru telespectatori: Apar NOI posturi în grilă

Publicat: Luni, 21 Martie 2016 18:28 // Actualizat: Luni, 21 Martie 2016 18:28 // Sursa: romaniatv.net

Posturile de televiziune HBO2 şi HBO3 sunt disponibile în România. 

Foto: gadgetreport.ro

Posturile de televiziune HBO2 şi HBO3 - care înlocuieşte HBO Comedy - sunt disponibile în România, începând de luni, ambele în format SD şi HD.

Toate posturile din portofoliul HBO - HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2 -, împreună cu versiunile lor HD, vor avea disponibilă opţiunea de a selecta dublaj în limba maghiară, informează HBO România.

”Decizia de a extinde portofoliul a fost determinată de dorinţa de a oferi publicului HBO şi mai multe opţiuni, cu o adresabilitate mai extinsă. Venim cu propuneri pentru toţi iubitorii de film, cărora le oferim posibilitatea de a alege programul potrivit dintr-o selecţie vastă de titluri disponibile pe cele trei posturi: HBO, HBO2, HBO3”, a declarat Mădălina Popescu, Country Manager HBO România.

Potrivit HBO România, postul HBO2 propune programe pentru întreaga familie - de la comedii şi filme pentru copii, la filme de acţiune şi thrillere. 

Între producţiile care vor avea premiera în curând la HBO2 se numără filme precum ”How to Train Your Dragon 2/Cum să îţi dresezi dragonul 2”, ”Night at the Museum: Secret of the Tomb/O noapte la muzeu: Secretul Faraonului”, ”X-Men” şi ”Guardians of the Galaxy/Gardienii galaxiei”.

HBO 3 aduce producţii HBO noi, dar şi de colecţie. Postul de televiziune va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii HBO Europe. Astfel, HBO 3 va difuza în întregime ”Game of Thrones/Urzeala tronurilor”, ”The Sopranos/Clanul Soprano”, ”Rome/Roma”, ”Entourage/Anturaj” începând din luna martie. În programul noului post se vor găsi şi titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa: ”Umbre”, ”Aranyelet/ O viaţă bună” (produs în Ungaria) şi ”Mamon” (produs în Cehia).

Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
grila tv HBO HBO2 HBO3 rcs&rds
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 mar 18:48
... Posturile de televiziune HBO2 şi HBO3 sunt disponibile în România.  ...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H