ANUNŢ FABULOS: Simona Halep „joacă” FINALA de la US OPEN 2015 pe Arena Naţionala

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a anunţat că, în cazul în care Simona Halep va trece de Flavia Pennetta, va face demersurile necesare pentru ca meciul din ultimul act al turneului US Open să fie transmis în direct pe ecranele gigant de pe Arena Naţională.

11 sept. 2015, 14:27
ANUNŢ FABULOS: Simona Halep „joacă” FINALA de la US OPEN 2015 pe Arena Naţionala

Simona Halep joacă semifinala cu Flavia Pennetta, vineri, de la ora 18:00.

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA, semifinala US OPEN 2015 (ora 18:00). LIVE VIDEO la EUROSPORT

„Sunt sigur că vor fi foarte mulți iubitori ai sportului, ai tenisului, care vor dori să vadă acest meci. Eu cred că se poate organiza, dar nu știu însă dacă avem forța financiară să facem treaba asta. Ar putea apărea și un sponsor, dar cred că e prea din scurt”, a spus George Cosac, care a mai declarat că va încerca să facă rost de avizul Primăriei București pentru închirierea arenei la finala de la US Open.

„Nu cunosc sumele exacte, dar știu că la fotbal taxa de închiriere pleacă de la 10.000 de euro”, a mai spus Cosac.

Finala feminină de la US Open se va disputa sâmbătă seară, deci președintele FRT are doar ceva mai mult de 24 de ore la dispoziție să facă posibilă transmiterea meciului pe ecranele gigant de pe Arena Națională. Dacă va ajunge în finală, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea meciului Serena Williams – Roberta Vinci.