Anunţ îngrijorător din Brazilia! Legendarul Pele, internat din nou în spital. Care e starea fostului fotbalist

Marele fotbalist brazilian Pele a fost internat deoarece continuă să primească tratament pentru cancer. Cel considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile se află sub atenta supraveghere a medicilor.

20 apr. 2022, 11:20
Anunţ îngrijorător din Brazilia! Legendarul Pele, internat din nou în spital. Care e starea fostului fotbalist

Legendarul Pele a fost internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo. Potrivit medicilor, fostul fotbalist urmează în continuare tratament împotriva cancerului. Starea clinică a lui Pele, pe numele său complet Edson Arantes do Nascimento, este bună şi stabilă şi există şanse ca acesta să fie externat în următoarele zile, au precizat medicii brazilieni, citaţi de agenţia Reuters.

În vârstă de 81 ani, Pele a fost operat pentru extirparea unei tumori la colon în septembrie 2021. De atunci, fostul mare fotbalist este supus unui tratament în mod regulat.

Citeşte şi: Adrian Mutu a dezvăluit cea mai tare poveste cu Giovanni Becali. Întâlnire-şoc cu Roman Abramovici la Londra VIDEO

Considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile, Pele s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv o intervenţie chirurgicală la şold care l-a lăsat cu dureri recurente şi probleme de mers.

În februarie, Pele a fost internat în spital pentru o rundă de chimioterapie, când a fost identificată o infecţie urinară, ceea ce l-a ţinut internat mai mult timp decât era prevăzut.

Considerat dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile, fostul jucător de la Santos, New York Cosmos şi naţionala Braziliei a suferit o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv o intervenţie chirurgicală la şold care l-a lăsat cu dureri recurente şi probleme de mers.

Citeşte şi: Maria Sharapova este însărcinată. S-a afişat la plajă cu burtica de gravidă: „Începuturi preţioase”