Anunţ neaşteptat făcut de Sorana Cîrstea. Decizie de ultimă oră a sportivei, ce se întâmplă cu relaţia cu Alexandru Ţiriac FOTO

Sorana Cîrstea (32 WTA), cea mai bine clasată jucătoare de tenis a României, a decis la ce turnee va participa în perioada următoare. Sportiva din Târgovişte și-a anunțat programul pentru sezonul de hard american şi va participa la aceleași turnee la care a jucat Simona Halep în 2022.

28 iul. 2023, 09:13

Anunţ neaşteptat făcut de Sorana Cîrstea. După prestaţiile foarte bune de la Indian Wells și Miami, Sorana Cîrstea este pregătită să înceapă aventura în sezonul nord-american de hard, iar eleva lui Thomas Johansson a anunțat că va participa la Washington (31 iulie – 6 august), Montreal (7 – 13 august), Cincinnati (14 – 20 august) și US Open (28 august – 10 septembrie).

Citeşte şi: Simona Halep, tot mai aproape de participarea la US Open 2023. „Hai cu vestea cea mare!”

Înainte de a începe pregătirile pentru sezonul de hard din America, Sorana Cîrstea a plecat în vacamţă, alături de iubitul ei, Alexandru Ţiriac. Cei doi au mers să viziteze o cascadă, ce pare a fi Cascada Cailor. Situată în apropiere de stațiunea turistică Borșa, în partea de nord-est a Munților Rodnei, aceasta este cea mai mare cascadă de pe plaiurile mioritice. Deși nu apare în fotografii, Sorana Cîrstea este însoțită de iubitul ei, Alexandru Țiriac, care a postat o fotografie cu telecabina din aceeași zonă. Cei doi nu se mai feresc să apară împreună la turneele de tenis, dar evită deocamdată fotografiile comune.

„O femeie frumoasă într-un peisaj pe măsură!” / „Prețioasă! Ești minunată, drăguță și drăgălașă”, au fost câteva dintre mesajele primite de Sorana Cîrstea.

Citeşte şi: Adrian Ilie, prima reacţie după ce a fost prins băut la volan: „Nu eram mort de beat!” De ce a refuzat să dea probe de sânge

Ultimul turneu la care a jucat Sorana Cîrstea a fost cel de la Wimbledon, oprindu-se în turul al treilea, după 2-6, 2-6 cu Beatriz Haddad Maia din Brazilia; 151.960 de euro este premiul încasat de Sorana după aventura de la Wimbledon, turneu câștigat de Marketa Vondrousova (Cehia).