ANUNŢ OFICIAL: Klaus Iohannis a plecat în vacanţă

Publicat: Luni, 06 Aprilie 2015 10:23 // Actualizat: Luni, 06 Aprilie 2015 12:16 // Sursa: romaniatv.net

Administraţia Prezidenţială a confirmat, luni, informaţia că preşedintele Klaus Iohannis se află în vacanţă. Anunţul oficial a venit după ce surse neoficiale au precizat că şeful statului a petrecut Paştele Catolic, alături de soţia sa, Carmen, în Germania, la părinţi, iar luni ar pleca pentru câteva zile în insulele Madeira.

Administraţia Prezidenţială a transmis, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că preşedintele Klaus Iohannis se află, în perioada 6-10 aprilie, în vacanţă de Paşti.

Potrivit unor surse neoficiale, Klaus şi Carmen Iohannis au mers să petreacă Paștele Catolic în Germania, la Wurzburg, la părinții președintelui.

Din Germania, președintele și Carmen Iohannis ar urma să plece, luni, într-o scurtă excursie, pe insulele Madeira din Portugalia.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, care a sărbătorit duminică Paştele, era aşteptat să participe la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, lăcaş de cult unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, pe când era primar al municipiului Sibiu.

CITEŞTE ŞI Unde a petrecut KLAUS IOHANNIS Paştele catolic. Preşedintele ar pleca într-o vacanţă exotică

Preşedintele şi soţia sa, Carmen, nu au ajuns la ceremonialul religios de la Sibiu, iar surse locale au susţinut că familia prezidenţială nu se află în ţară, fiind plecată în Germania pentru a-şi vizita familia.

În perioada în care a fost primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a participat frecvent la slujbele de duminică de la această biserică şi, chiar şi după ce a fost ales preşedinte, el a mers deseori la slujbele oficiate acolo.

Deşi era aşteptat, sâmbătă, să participe alături de soţia sa, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime" din centrul municipiului Sibiu, şeful statului nu şi-a făcut apariţia.

Biserica Catolică „Sfânta Treime" din Sibiu este lăcaşul de cult la care merg, de mai mulţi ani, Klaus Iohannis şi soţia sa.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 apr 18:40
... Administraţia Prezidenţială a confirmat, luni, informaţia că preşedintele Klaus Iohannis se află în vacanţă. Citește mai departe…

...
06 apr 11:11
...Prezidenţială a confirmat, luni, informaţia că preşedintele Klaus Iohannis se află în vacanţă. Citește mai departe… … mai...
06 apr 10:45
...a confirmat, luni, informaţia că preşedintele Klaus Iohannis se află în vacanţă. Citește mai departe… : ANUNŢ OFICIAL: Klaus Iohannis a plecat în vacanţă ...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H