Anunţ-ŞOC: Andrei de la Alb Negru are o relaţie cu Antonia

După trei ani de la separarea de Sylvia, Andrei Ștefănescu (36 de ani) a luat o decizie care îi va schimba viața.

24 ian. 2015, 18:41
Anunţ-ŞOC: Andrei de la Alb Negru are o relaţie cu Antonia

Abia anul trecut, în februarie, solistul a apărut la o petrecere mondenă cu o domnişoară blondă, extrem de sexy. Click! a aflat la momentul respectiv că aceasta se numea Antonia, are 24 de ani, este studentă și e noua iubită.

De altfel, solistul a făcut pentru Click! primele declarații despre noua sa iubită. „Da, o cheamă Antonia, are 24 de ani, este fotomodel şi studentă. Ne-am întâlnit prin intermediul unor prieteni, care ne-au făcut cunoştinţă şi ne-am plăcut reciproc de la început. Ea mă ştia, îmi cunoştea piesele şi am început să ieşim împreună. Ne vedem deja de o lună, însă suntem încă la început. Nu prea avem timp liber, însă mai mergem le evenimente mondene sau mai vedem un film împreună”, a povestit Andrei, în exclusivitate pentru Click!, la vremea respectivă.

Iată că relaţia celor doi a evoluat şi acum Andrei și Antonia se pregătesc deja de căsătorie. Andrei ne-a mărturisit joi seară (22 ianuarie), la avampremiera filmului „Puşcaşul American”, că este gata de însurătoare anul acesta cu iubita lui de care este foarte îndrăgostit. „Anul ăsta vrem să facem nunta, însă în perioada imediat următoare sunt ocupat cu filmările. O să vedem când ne facem timp ca sa facem pasul cel mare”, a spus Andrei, în exclusivitate pentru Click! Andrei şi Kamara, colegi în trupa Alb Negru, vor face echipă în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, care va fi difuzat în curând la Antena 1.