ANUNŢ-ŞOC despre MICHAEL SCHUMACHER. „Trebuie să realizăm că nu-l vom mai vedea niciodată!”

Veste şocantă în lumea sportului! Un apropiat al familiei lui Michael Schumacher, 49 de ani, a dat de curând un verdict dur în privința fostului pilot de Formula 1.

22 aug. 2018, 13:29
ANUNŢ-ŞOC despre MICHAEL SCHUMACHER. „Trebuie să realizăm că nu-l vom mai vedea niciodată!”

Michael Schumacher este tratat în locuința sa din localitatea elvețiană Gland.

„Nu putem opri oamenii din a vedea ceea ce vor să vadă. Ei își imaginează că Michael simte ceva când e familia lângă el. Dar realitatea este foarte dureroasă. Trebuie să realizăm că nu-l vom mai vedea niciodată pe Michael. Poate muri peste zece ani sau chiar mâine, fie că va suferi de ceva, fie că va avea vreo infecție”, informează sursa pentru revista France Dimanche.

Anunţ-BOMBĂ despre Michael Schumacher: „El nu mai e de mult în comă!”. Ce se întâmplă, de fapt, cu fostul campion de Formula 1

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi. El a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.