Mircea Badea: „Plec din ţară dacă nu mă arestează pe aeroport”

Realizatorul TV nu mai rezista presiunii si a dezvaluit ca isi ia o vacanta. Realizatorul emisiunii "In gura presei" a dezvaluit ca are nevoie de o perioada de pauza.

09 apr. 2015, 09:48
Mircea Badea: „Plec din ţară dacă nu mă arestează pe aeroport”

„Aceasta este ultima emisiune pentru o perioada de timp. Plec din tara. Ma intorc. Plec din tara daca nu ma aresteaza maine la aeroport, ca am vazut ca asa se fac treburile, ati observat, daca nu ma aresteaza maine la aeroport plec din tara pentru o scurta perioada de timp, nu plec in vacanta, nu-mi permit acest lux pe care-l au bugetarii, mai ales unii, nu ma plang. O sa am si parti de vacanta, cateva ore”, a spus Badea la emisiunea de miercuri seara.

Citeşte şi Mircea Badea: Mă bucur mult că lui Traian Băsescu îi este SCÂRBĂ de Coldea, Kovesi şi Stanciu

„Nu e o treaba care sa ramana ascunsa, o sa vorbim despre asta si o sa vedeti, nitte lucruri foarte tari si, ca atare, aceasta emisiune ia o pauza. E foarte bine asta, e foarte bine, pentru ca nu mai pot, nu mai pot de foarte mult timp, poate o sa fac intr-o zi un atac cerebral, poate chiar azi. Ma bucur ca o sa plec din tara, o perioada, cu toată dragostea”, a mai dezvaluit Mircea Badea.