Anunț spectaculos de la Rapid: Dan Șucu vrea să-l transfere pe Mario Balotelli în Giulești. Condiția impusă de excentricul fotbalist / Celelalte două surprize ale rapidiștilor

Rapid București pregătește mari lovituri pe piața transferurilor, pentru vară. Dan Șucu vrea titlul, așa că și-a trimis subalternii la vânat de jucători de calitate sau cel puțin, cu nume. 

12 mai 2023, 23:10
Anunț spectaculos de la Rapid: Dan Șucu vrea să-l transfere pe Mario Balotelli în Giulești. Condiția impusă de excentricul fotbalist / Celelalte două surprize ale rapidiștilor

În radarul Rapidului au intrat celebrul Mario Balotelli, Cătălin Cîrjan și Allen Halilovic, scrie GSP.

Capriciosul Mario Balotelli a dat un acord de principiu pentru transferul la Rapid București, dar cu o condiție esențială – să primească minimum 1 milion de euro la semnătură.

Cariera fotbalistică a lui Mario Balotelli – obișnuit cu scandalurile și fluctuațiile de formă, a cunoscut o mulțime de suișuri și coborâșuri. Atacantul are 32 de ani, dar a intrat într-un con de umbră de câteva sezoane. Ultimele echipe din CV-ul său sunt modestele FC Sion (Elveția), Adana Demirspor (Turcia), Monza (Italia), Brescia (Italia).

El a mai jucat înainte la Marseille, o experiență nefericită și la Nice, în perioada 2016-2019, unde s-a relansat, după o perioadă slabă la Liverpool și Milan. De asemenea, el a mai jucat la Manchester City și la Inter Milano, unde s-a descurcat cel mai bine. Balotelli a debutat în națională în 2010, la doar 19 ani. A bifat 36 de apariții și 14 goluri în tricoul Squadrei Azzura. De asemenea, a bifat 5 goluri în 15 apariții la U21.

Un fost jucător de la FC Barcelona și Milan, pe lista Rapidului

În ceea ce privește transferul lui Cîrjan, oficialii de la Rapid sunt în discuții cu Arsenal, aspect confirmat de către antrenorul Adrian Mutu, după meciul cu Sepsi. Tânărul în vârstă de 20 de ani, mijlocaș central, evoluează la echipa de tineret a englezilor. Din nefericire, nu a reușit să evolueze la echipa de seniori, din Premier League.

Croatul Alen Halilovic are 26 de ani, iar în 2016, FC Barcelona plătea 5 milioane de euro celor de la Dinamo Zagreb pentru transfer. Halilovic era văzut drept un succesor al lui Modric sau Rakitic, însă cariera sa nu a mers în direcția dorită. De-a lungul timpului, a mai evoluat la Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, AC Milan, Standard Liege, Heerenveen, Birmingham, Reading și Rijeka.