ANUNŢ-SURPRIZĂ: Cine va cânta în deschiderea concertului Robbie Williams de la Bucureşti

Primul concert pe care Robbie Williams îl va susţine în România va fi deschis de artista Delia Matache. Cântăreaţa a fost aleasă să urce pe scenă în deschiderea show-ului artistului britanic.

24 iun. 2015, 16:46

Cântăreaţa Delia va cânta în deschiderea concertului pe care Robbie Williams îl va susţine la Bucureşti pe 17 iulie. Artista a mărturisit că a fost foarte surprinsă când a primit propunerea de a urca pe scenă înaintea show-ului artistului britanic, potrivit gandul.info.

Delia a mărturisit că era nerăbdătoare să vadă spectacolul pe care Robbie Williams îl va prezenta fanilor din România, dar că nu a crezut niciodată că i se va oferi şansa de a concerta pe aceeaşi scenă. „Mi se pate ceva astronomic, dacă pot să exprim aşa. E ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide”, a spus artista.

Robbie Williams va concerta în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie. Spectacolul  face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You”, pe care Robbie Williams îl susţine în 2015.