Anunţ TERIBIL pentru Steaua şi ASA Târgu Mureş

Mircea Sandu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu crede că viitoarea campioană a României va reuşi să pătrundă în grupele Ligii Campionilor, indiferent cine va câştiga titlul, Steaua sau ASA Târgu Mureş.

18 mai 2015, 15:13
Anunţ TERIBIL pentru Steaua şi ASA Târgu Mureş

„Steaua e într-o derivă, nivelul de joc al jucătorilor e îngrijorător atât pentru Steaua, cât şi pentru echipa naţională. De mult nu am mai văzut Steaua în meciuri consecutive cu jucători ieşiţi din formă.

Târgu Mureş are o forţă foarte bună, dar şi cu experienţă. După cum joacă, Târgu Mureş are mai multe şanse să joace în Champions League, dar după palameres şi valoarea individuală a jucătorilor ar trebui Steaua. Dar până la urmă în teren se decide.

Nu cred însă că vom pătrunde în grupele Ligii Campionilor, nici dacă va fi Steaua, nici dacă va fi Târgu Mureş campioană. Finalul e destul de încins, am văzut Rapidul cu Craiova. Nu poţi, la 1-0, în minutul 70, să mai pierzi acel meci. S-au făcut nişte greşeli impardonabile în teren şi, dintr-o echipă care era salvată, e acum aproape retrogradată”, a declarat Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF.