Anunţ umanitar. O adolescentă de 14 ani, diagnosticată cu rabdomiosarcom de tip alveolar pelvi-perineal, are nevoie de ajutor

Maria Ruxandra se luptă, la doar 14 ani, cu o boală cumplită: rabdomiosarcom de tip alveolar pelvi-perineal. Schema de tratament care ar putea să o pună pe picioare i-o pun la dispoziţie medicii din Franţa, dar costurile depăşesc cu mult posibilităţile părinţilor.

07 mai 2021, 18:17
Anunţ umanitar. O adolescentă de 14 ani, diagnosticată cu rabdomiosarcom de tip alveolar pelvi-perineal, are nevoie de ajutor

Anunţ umanitar. Vestea a fost devastatoare pentru Ruxandra și pentru părinți. Într-o perioadă relativ scurtă, au reușit să identifice o schemă de tratament (chimioterapie, operație și radioterapie) la spitalul Clermont-Ferrand din Franța.

Durata tratamentului se întinde pe cel puţin un an, iar costurile sunt uriaşe pentru familie. Până în data de 10.05.2021 trebuie să fie întocmite toate formalitățile necesare internării pentru spitalul din Franța, iar cursa contracronometru a început.

Îndrăznesc să vă rog să ne ajutați să o salvăm pe Maria Ruxandra! Este singurul nostru copil și suntem disperați să facem tot posibilul de a găsi cea mai bună cale de a o vindeca. În acese sens, am deschis la BCR următoarele conturi:

– RO60RNCB0318075903610007 – cont în Euro

– RO62RNCB0071075903610002 – cont în Lei

Titlularul conturilor: Costea Doina Mihaela„.

Citeste si Florin Cîțu: „Rock on, România! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate”