Anunţul care va ÎNFURIA sute de mii de fani. Dinamo se MUTĂ la 300 km de Bucureşti

Dinamo întâmpină mai probleme în procesul de obţinere a licenţei pentru sezonul viitor, iar una din principalele probleme este stadionul pe care va juca. Potrivit fanatik.ro, pentru că stadionul Dinamo nu îndeplineşte criteriile de licenţere, Ionuţ Negoiţă plănuieşte să mute echipa la Piatra Neamţ.

18 mart. 2014, 14:50
Anunţul care va ÎNFURIA sute de mii de fani. Dinamo se MUTĂ la 300 km de Bucureşti

Stadionul Dinamo nu îndeplineşte condiţiile de licenţiere existente la nivelul Ligii 1, astfel că patronul echipei, Ionuţ Negoiţă, este nevoit să găsească soluţii în altă parte decât pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Potrivit fanatik.ro, conducerea dinamovistă a găsit înţelegere la primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, cel care le-a dat dreptul să folosească arena Ceahlăului pentru meciurile din Liga I.

Preşedinte de onoare al clubului de sub Pietricica, Ştefan a confirmat pentru FANATIK.RO informaţia. „Da, este adevărat, cei de la Dinamo ne-au contactat şi ne-au cerut voie să îi lăsăm să joace pe stadionul din Piatra Neamţ. Am fost de acord, nu e nicio problemă, îi aşteptăm cu braţele deschise„, a explicat oficialul Ceahlăului.