Anunţul făcut de Andreea Ibacka după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să avem libertate”

Andreea Ibacka dezvăluia, în trecut, că la începutul relației cu partenerul său se trezea ca să se machieze și să afișeze ținute cât mai bune.
Irina Dumitrescu
09 mai 2024, 09:14
Anunţul făcut de Andreea Ibacka după 13 ani de căsnicie cu Cabral:

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka a recunoscut că umorul este important în relația pe care o are cu soțul său. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago. Vedeta spune că ea și soțul ei petrec mult timp și separat, acest lucru fiind un plus în relația lor.

„A mers la niște cursuri de PR recent! (râde) Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere.

Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine! (râde) În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. (n.r. umorul)

Zi specială pentru Florin Dumitrescu și Cristina Sima, cei doi împlinesc 11 ani de căsnicie. Mesajul emoționant al bucătarului pentru soția sa: „Dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea”

Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea. Inclusiv pe noi ne mai trag prietenii de mânecă și ne întreabă:

„Nu te-ai supărat că a zis despre tine că porți pantaloni de instalator prin casă și nu ești sexy?”. Nu, nu m-am supărat! Sau: „El nu s-a supărat pentru că ai zis că este bătrân?”. Nu, știe și el că e bătrân!”, spune Andreea pentru Ego.

Andreea Ibacka dezvăluia, în trecut, că la începutul relației cu partenerul său se trezea ca să se machieze și să afișeze ținute cât mai bune.

„Era și vârsta! Și el mi-a dat încrederea și relaxarea aceasta, ne dăm mult după partener. Am preluat foarte multe lucruri unul de la celălalt. Totuși, la 20 de ani pui mult accent pe niște lucruri care, în timp, se dovedesc a fi superficiale. Acum nu am nicio problemă să ies din casă, chiar și la club, nemachiată. Feeling confident! Probabil și pentru că nu sunt pe piață. Nu mă duc la club ca la casting!”

Cum arată la 57 de ani Luana, fosta soție a lui Cabral. „Nici grasă n-am fost”

Cabral și Andreea Ibacka au lucrat împreună pentru producții ca „Regina” și „Inimă de țigan”. Actrița spune că nu ar refuza ideea de a filma din nou alături de soțul său.

„Da, de ce nu? În general, proiectele pe care le-am făcut împreună au ieșit mișto și au potențial! Nu ne-am mai potrivit noi în ultimii ani la priorități, program. La un moment dat cred că ar fi tare, da!

Să pot să îi fac în film tot ce nu am voie în realitate, nu? Și să nu mă pedeapsească nimeni! Domnilor producători, regizori, scenariști, puteți oricând să îi dați lui Cabral un rol de stalker al meu, ca să fie ca în viața reală!”, a mai adăugat actrița pentru Ego.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Soluția ieftină cu care e bine să stropești legumele și pomii fructiferi din grădină. E cel mai bun îngrășământ natural și conține 3 ingrediente pe care le ai în casa ta
Capital.ro
NOUA OBLIGAȚIE pentru toată România. Se aplică de mâine, 1 IUNIE
Playtech.ro
HORROR! Așa arăta Lavinia Pîrva în tinerețe. Pozele trebuie INTERZISE, sigur te SPERII
DailyBusiness
Fonduri nerambursabile pentru acești români! Ce trebuie să facă pentru a primi banii
Adevarul
Război mondial sau amenințări deșarte? Generalul care a reprezentat România la Comandamentul NATO dă răspunsul
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Cum poți primi banii pentru garanție returnare. Ce riscă magazinele care nu plătesc
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
Nici vorbă de 100.000 euro! Câți bani primește Zanni, de fapt, pentru că a câștigat Survivor All Stars de la Pro TV
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ce prețuri au alimentele în Ucraina, pe timp de război! Zece ouă costă doar 4 lei, iar în România costă 10! Cât costă un deodorant la ucraineni
Capital.ro
ESTE INTERZIS prin lege pentru șoferii din ROMÂNIA. Nu mai au drept de reînnoire a permisului
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Modificări la PENSII! Anunț privind VECHIMEA ÎN MUNCĂ și contribuțiile
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'