Anunţul făcut de Ilinca Vandici, cu puţin timp înainte de a naşte. „Despărţirea este extrem de grea”

Anunțul făcut de Ilinca Vandici, cu puțin timp înainte de a naște i-a luat prin surprindere pe fanii acesteia. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj în care își invită prietenii să o urmărească în gala Bravo, ai stil! de sâmbătă seara, aceasta fiind ultima apariție a vedetei, locul ei fiind luat în curând, de Andreea Bănică.

17 iun. 2017, 12:01
Anunţul făcut de Ilinca Vandici, cu puţin timp înainte de a naşte. „Despărţirea este extrem de grea”

Anunțul făcut de Ilinca Vandici a fost postat pe contul de Facebook, alături de care viitoarea mămică a și atașat o fotografie în care apare zâmbitoare, dar extrem de emoționată.

Citeşte şi Ilinca Vandici s-a maritat ÎN SECRET. Va naşte peste DOUĂ LUNI

„Da, astăzi este o zi specială pe care o sărbătoresc alături de voi, prietenii mei dragi! Va mulțumesc pentru toate mesajele, toate gândurile bune, toată energia pozitivă pe care o simt din partea voastră! Va iubesc! Nu ratați gala Bravo, ai stil! din aceasta seara! Despărțirea este întotdeauna extrem de grea și am nevoie sa-mi fiți alături! Va aștept de la ora 22:00!”, a scris Ilinca Vandici pe Facebook.

Ilinca Vandici este însărcinată cu primul ei copil. Anunțul despre sarcină a fost făcut de vedetă în ultimele zile ale lunii decembrie a anului trecut.