Anunțul lui Cătălin Bordea, la aproape un an de la divorț. Surpriză mare!

Întrebat dacă are o relație în acest moment, Cătălin Bordea a spus că nu. În schimb, sunt alte lucruri pe care se poate concentra, cum ar fi faptul că a fost contactat de regizorul unui film
Irina Dumitrescu
18 iun. 2024, 12:45
Anunțul lui Cătălin Bordea, la aproape un an de la divorț. Surpriză mare!
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bodrea, și Spine nu se mai ascund! Sursa foto: Cancan.ro

În urmă cu aproximativ un an, Cătălin Bordea și Livia divorțau, după 11 ani de căsnicie. Aceasta și cel mai bun prieten al comediantului, Spike, atrăgeau antipatia tuturor, după ce s-a aflat că relația lor extraconjugală este responsabilă pentru separarea lor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Livia și Spike formau un cuplu încă din perioada în care aceasta era soția lui Cătălin Bordea. A suferit foarte mult, încă nu și-a revenit complet, dar susține că are destulă putere cât pentru a merge în locurile în care există posibilitatea să se întâlnească.

Ce gest a făcut Cătălin Bordea, după întâmplările nefaste din viața lui. Comediantul le-a arătat fanilor noua schimbare

În cadrul unui interviu pentru Cancan, Cătălin Bordea a mărturisit că, de când s-a despărțit de Livia, nu s-a mai întâlnit nici cu ea și nici cu Spike, nici măcar întâmplător. Cu toate acestea, continuă să meargă în locurile pe care le frecventa și până să afle că este înșelat, chiar dacă acest lucru înseamnă că ar putea da nas în nas cu cei doi.

„Eu nu evit pe nimeni, doar că nu a fost să fie să ne mai întâlnim. Îmi fac treburile în mod normal și mă duc în aceleași locuri ca și înainte”, a spus Cătălin Bordea, mărturisind că le-a interzis prietenilor să mai vorbească despre cei doi amanți, dacă și al este de față: „Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu”.

La aproape un an de la divorț, Cătălin Bordea a făcut anunțul despre ce se întâmplă acum în viața lui. Comediantul s-a implicat în tot felul de activități.

Anul 2023 nu a fost deloc unul ușor pentru Cătălin Bordea, care a trecut printr-un divorț. La puțin timp de când actorul de stand-up comedy  a anunțat despărțirea, s-a aflat că fosta sa soție, Livia, era într-o relație cu Spike, bun prieten cu acesta.

În plus, la începutul acestui an, comediantul a avut parte de o altă încercare grea. Mama lui Cătălin Bordea s-a stins din viață la 55 de ani, după o luptă cu boala.

Cătălin Bordea a avut parte de o perioadă grea, însă încearcă să meargă mai departe și să se implice în diverse activități. Acesta a apelat la terapie după divorț, iar acum a vrut să facă ceva diferit din punct de vedere profesional.

Mai exact, juratul de la iUmor s-a implicat într-un proiect caritabil, iar decizia de a participa a fost luată brusc. Este vorba despre prima cursă caritabilă cu Supereroi, care a avut loc pe 15 iunie. Prima ediție a fost bine primită de public.

Citește și Cătălin Bordea a trecut peste divorț. Comediantul s-a destăinuit: „Dobândești o nouă viață fantastică”

Actorul de stand-up comedy spune că asemenea activități îi aduc fericire și că ar vrea să se mai implice și anul viitor în acest proiect.

“A fost o chestie absolut fantastică. Într-o seară mă duceam la club și am avut o idee (…) S-a întâmplat după o idee, totul s-a întâmplat după ce am început eu terapia și eram ok, adică mă descurcam cu lucruri și eram:

‘Băi, ești nebun la cap?’ Ăla e ca un supererou pentru mine, serios, și mergeam pe Victoriei acolo și, inițial, mă gândeam să îl fac toată Victoria și să văd mulți supereroi care aleargă pentru o chestie de genul ăsta, pentru un centru de psihoterapie”, a povestit Cătălin Bordea la Xtra Night Show.

Cătălin Bordea va juca într-un film

Întrebat dacă are o relație în acest moment, Cătălin Bordea a spus că nu. În schimb, sunt alte lucruri pe care se poate concentra, cum ar fi faptul că a fost contactat de regizorul unui film

Acesta i-a oferit comediantului rolul principal, spunând că a fost scris cu gândul la el. Cu toate acestea, juratul de la iUmor ar fi putut pierde rolul, deoarece nu a răspuns la telefon.

“Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea (…)

M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine.

Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, a mai spus Cătălin Bordea la Antena Stars.

DailyBusiness
DECIZIE OFICIALĂ! Se calculează DIFERIT salariul minim pe economie!
Spynews
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Bzi.ro
Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac: S-a angajat în Dubai!
Fanatik.ro
Lidl bagă la raft de joi, 24 octombrie, trei produse perfecte pentru casă pe care mulți români și le doresc. Sunt la ofertă, cel mai ieftin costă 9.99 de lei, și se vor vinde imediat
Capital.ro
Ilegal prin lege. Românii NU mai pot crește aceste animale. Decizia a venit azi, 22 octombrie
Playtech.ro
Cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu. Un detaliu a atras atenția tuturor
DailyBusiness
Se schimbă MERSUL TRENURILOR CFR! Anunțul oficial
Adevarul
Goana după hidrogen. România are o resursă naturală care ar putea asigura nevoile energetice ale lumii în următoare secole
wowbiz.ro
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru Ovidiu Neveu: „Să vină să învețe și el cum se face” | EXCLUSIV
Spynews
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Britney Spears a anunțat că s-a căsătorit cu ea însăși. Artista a îmbrăcat și rochie de mireasă / VIDEO
Evz.ro
Război total între două dive din muzica populară. S-au aruncat blesteme și vorbe grele
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
kanald.ro
Accident extrem de grav pe Autostrada A0. O persoană a decedat după ce trei TIR-uri s-au ciocnit. Traficul este blocat
Cancan.ro
Mara Bănică, RĂVĂȘITĂ după clipurile video pe care Pepe i le-a arătat cu Raluca Pastramă. Susține că, în ele, fosta soție a artistului apare…
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Lovitură de stat în Ungaria?! Pericol maxim în ţara vecină. Ce informaţii s-au aflat
StirileBZI
E.ON cere taxarea românilor în plus! Măsura s-ar putea aplica din 1 aprilie 2025
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
stirilekanald.ro
Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită
substantial.ro
Trei rețineri în Cluj: dosar de înșelăciune privind asigurările auto
MediaFlux
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Candidatul perfect” te așteaptă în cinema! Protagoniștii comediei politice dezvăluie totul: Era foarte frig când am filmat scena din piscină (VIDEO)