Anunţul lui Cătălin Măruţă după operaţia la genunchi: „Am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte!”

Cătălin Măruță a fost nevoit să se opereze la picior după ce a suferit un accident pe plajă, în vacanța de vară, iar medicul care s-a ocupat de intervenţie spune că aceasta este una dintre cele mai complicate operaţii.

21 ian. 2023, 12:15
Anunţul lui Cătălin Măruţă după operaţia la genunchi: „Am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte!”

Medicul care l-a operat pe Cătălin Măruță a recunoscut are un drum lung în recuperare, dar spune că opreraţia a decurs perfect, iar realizatorul TV  va avea, după perioada de recuperare, o mobilitate totală, la fel ca înainte de intervenție și un genunchi sănătos pentru restul vieții sale.

„Cătălin Măruţă a fost un pacient foarte conştiincios, care a făcut totul ca la carte. S-a informat, a întrebat şi a ascultat fiecare îndemn şi sfat primit de la medici. Dacă va fi şi în procesul de recuperare la fel de disciplinat, se va recupera cu siguranţă complet şi va reveni curând la activităţile fizice normale. Pentru Cătălin, urmează să facă zilnic acasă exerciţii specifice, cu indicaţie medicală, până realizăm scoaterea firelor şi stabilim momentul debutului procesului de recuperare la un centru de kinetoterapie.

Acolo va primi o schema de recuperare de care va trebui să se ţină cu rigurozitate pentru o recuperare completă în câteva luni. Sper ca odată ce va reîncepe emisiunea, să rămână la fel de conştiincios precum a fost înainte şi după operaţie. Va fi recuperat complet, cu un genunchi stabil pentru tot restul vieţii şi revenire la o viaţă cu activităţi fizice normale abia după ce va trece cu succes prin testele kinetoterapeuţilor”, declară dr. Ion Bogdan Codorean despre Cătălin Măruţă răspunzând astfel sutelor de mesaje şi întrebări despre starea lui pe care le primeşte zilnic pe paginile sale de socializare.

Citeşte şi: De ce a divorţat Carmen Tănase după doar trei ani de căsnicie. „Gata, stop, până aici!”

La rândul său, Cătălin Măruţă îi mulţumeşte medicului său şi se arată optimist în privinţa recuperării, dar le cere fanilor săi să fie alături de el pe acest drum anevoios.

„Dr. Ion Bogdan Codorean este un campion, deşi nu a concurat la olimpiade sau alte concursuri. Datorită lui, campioni la multe sporturi au reuşit să se refacă, să concureze din nou, să se pună pe picioare, la propriu. In biroul lui găseşti cupe şi trofee de la pacienţi care au vrut să îşi arate aprecierea. Sunt norocos că m-a operat şi pe mine! După 4 zile de la operaţie mă simt bine, am fost la pansat şi încep recuperarea. Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte!”, a declarat Cătălin Măruţă despre medicul care i-a făcut cu succes operaţia de ruptură de ligamente încrucişate.

Citeşte şi: Motivul pentru care nu trebuie să foloseşti telefonul mobil imediat după ce te trezeşti. Pot apărea consecinţe grave