Anunțul lui Cristi Borcea a surprins pe toată lumea. Al zecelea copil!

Cristi Borcea, 51 de ani, a declarat că își dorește al zecelea copil. Fostul acţionar al lui Dinamo este tatăl a nouă copii şi, de ceva timp, este căsătorit cu Valentina Pelinel.

19 apr. 2021, 15:02
Anunțul lui Cristi Borcea a surprins pe toată lumea. Al zecelea copil!

Anunțul lui Cristi Borcea a surprins pe toată lumea Al zecelea copil! Cristi Borcea a fost invitatul lui Mircea Dinescu în emisiunea „Poezie și delicatețuri”, de duminică, 18 aprilie, de la Prima TV, unde a vorbit despre anii petrecuți în închisoare, dar şi despre temerile pe care le-a avut.

Anunțul lui Cristi Borcea a surprins pe toată lumea. Al zecelea copil!

Cristi Borcea a făcut şi un anunţ surprinzător: dorește al zecelea copil! „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a declarat Cristi Borcea acum ceva vreme în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia de pe GSP.

Cristi Borcea a spus câţi bani avea la Revoluţie: „Când a văzut, Ţălnar a fugit din casă, a crezut că am spart o bancă”

Cristi Borcea ține legătura cu toți copiii lui. Cu prima soție, cu Mihaela Borcea, are trei copii, pe Patrick (22 ani), Melissa (17 ani) și Angelo. Cu a doua soție, Alina Vidican, are doi copii, pe George Alexandru (8 ani) și pe Gloria (5 ani). În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o fetiță, Andreina Carolyn Christine. Cu actuala soție, Valentina Pelinel, afaceristul are trei copii, pe Milan, și gemenele Rania și Indira.