Anunţul momentului în showbiz-ul din România: „Este însărcinată, acum creşte burtica şi mişcă”

După ce a urcat pentru prima dată pe scena de la “Vocea României“, Brighi i-a impresionat pe toţi cu frumuseţea sa naturală şi i-a cucerit cu vocea sa. Tânăra este însărcinată în trei luni şi se menţine în formă prin sport.

31 aug. 2017, 19:31
Anunţul momentului în showbiz-ul din România: „Este însărcinată, acum creşte burtica şi mişcă”

„Sunt foarte fericită, chiar mi se pare că radiez. Nu ştim dacă este fată sau băiat, dar ştim că e pudic. Şi-a mototolit acolo cordonul ombilical şi nu ne-a lăsat să ne uităm. Am avut tipicile greţuri, am înţeles că vor trece. Acum creşte burtica şi mişcă (n.r. copilul în burtă)”, a spus Brighi la „Vorbeşte lumea”.

Orădeanca a interpretat la “Vocea României“ melodia lui Beyonce, Listen. Toţi cei patru antrenori (Tudor Chirilă, Smiley, Marius Moga şi Loredana) s-au întors pentru a o atrage în echipa lor. Tudor Chirilă a dat tonul şi l-a lăudat pe Marius Moga:”Locul tau e in echipa la Marius. Ai o voce extrem de moderna, extrem de puternica, pregatita sa ajunga pe FM. Vocea ta trebuie sa se auda si la momentul asta el poate sa o faca cel mai bine”. Moga a sfătuit-o pe Brighi să meargă în echipa lui Smiley: “Ea a mai cochetat cu HaHaHa si cred ca cea mai buna alegere e sa mearga la antrenorul cu care a mai colaborat, se stiu deja“. Iar Smiley a trimis-o în echipa Loredanei “Ai nevoie sa inveti de la o femeie cum trebuie sa fie o femeie pe scena. Ai nevoie de o ghidare feminina in viata ta”.