Anunţul neaşteptat din showbiz Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu nu mai împart acelaşi pat

De mai bine de un an, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm în același pat. Cei doi au dezvăluit motivul pentru care nu mai împart patul matrimonial. Viața lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu s-a schimbat complet de când în viața lor a apărut micuța Petra.   

03 aug. 2018, 15:17
Anunţul neaşteptat din showbiz Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu nu mai împart acelaşi pat

În live-urile pe care Mădălin Ionescu le face pe contul său de Facebook, la cea mai recentă emisiune a venit chiar soția lui, Cristina Șișcanu. Cei doi au dat detalii despre viața de familie, dar și despre cum s-au schimbat de când în viața lor a apărut Petra, fetița lor. Ca orice părinți și cei doi au făcut destul de multe sacrificii.

„De multe ori, mama părăsește patul conjugal după ce naște. La noi așa s-a întâmplat acum un an și trei luni. (…) Am încercat s-o mutam pe Petra la noi în cameră. De ce nu am rămas în formula asta? Petra adoarme înaintea noastră și noi mai avem de făcut lucruri și se trezeste copilul. Mai vorbim, mai…” , a spus Cristina Șișcanu la Mădălin Ionescu Show.

Mădălin Ionescu a fost cel care a dezvăluit că el și soția lui nu mai împart același pat de mai bine de un an. „La un moment dat Petra dă semne că s-ar trezi, ea încă este alăptată, iar în momentul ăla Cristina cedează, este foarte obosită, și pleacă în camera copilului. Iar eu rămân singur. Nu-mi convine că nu mai dormim împreună de un an”, a explicat și Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a fost cel care a dezvăluit că el și soția lui nu mai împart același pat de mai bine de un an. „La un moment dat Petra dă semne că s-ar trezi, ea încă este alăptată, iar în momentul ăla Cristina cedează, este foarte obosită, și pleacă în camera copilului. Iar eu rămân singur. Nu-mi convine că nu mai dormim împreună de un an”, a explicat și Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a povestit și picanterii din căsnicia lor. ”Și a fost atât de intensă povestea asta de iubire încât dacă ar fi existat o carte a recordurilor pentru amor am fi intrat în ea lejer, în top 3. Cel puțin, în primul an, nu a fost zi în care să nu ne iubim! Da, așa a fost! Si s-a intamplat sa avem acest noroc, pana la urma. La noi a fost… Veneam amandoi dupa experiente foarte triste si cred ca eram pregatiti pentru un salt in iubire. Si ce a contat foarte mult a fost aceasta foame de iubire a noastra si faptul ca amandoi aveam un univers comun de valori: lucram in televiziune, gandeam si priveam cam la fel viata, lucrasem impreuna si ne intelegeam si profesional foarte bine”, a povestit acesta.v