Anunţul ŞOC al unei femei-astronaut. „Extratereştrii se pregătesc de atac” VIDEO

Claudie Haignere este prima femeie din Franța care a zburat în spațiu, în 1996. În 2001 a devenit prima femeie din Europa care ajunge pe Stația Spațială Internațională. După toate astea, totul s-a schimbat.

18 nov. 2016, 19:46

Claudie Haignere și-a dorit foarte mult să facă parte din cel puțin o misiune spațială. I-a ieșit mai bine de atât, căci a vizitat Stația Spațială Internațională în 2001, devenind prima femeie europeană care ajunge acolo. Numai că, vorba celor care nu citesc atât de mult, „prea multă carte strică”.

În 2008, a fost dusă de urgență la spital, după o criză care i-a speriat pe apropiați. A înghițit toate pastilele de prin casă și a început delirul: „Pământul trebuie avertizat, omenirea are nevoie de informații. Extratereștrii vin peste noi!”.

După tentativa de sinucidere, Claudie Haignere a intrat în comă. Și-a revenit miraculos, nu-și poate explica de ce a vrut să-și ia viața și nici de ce spunea de invazia extratereștrilor, iar acum conduce cel mai mare muzeu de știință al lumii „Cité des Sciences et de l’Industrie”.