Apa caldă s-a oprit, din nou, în sute de blocuri din Bucureşti. Lista completă a imobilelor afectate de avarii

Bucureştenii din sectoarele 1 şi 6 au rămas, din nou, fără apă caldă. Aproximativ 800 de blocuri sunt afectate din cauza lucrărilor pentru remedierea unor avarii la conductele de termoficare.

16 sept. 2021, 14:40
Apa caldă s-a oprit, din nou, în sute de blocuri din Bucureşti. Lista completă a imobilelor afectate de avarii

Apa caldă s-a oprit, din nou, în sute de blocuri din Bucureşti. Compania Municipală Termoenergetica anunţă că începând de joi desfăşoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 1 şi 6 din Capitală.

Apa caldă s-a oprit, din nou, în sute de blocuri din Bucureşti

Citeşte şi Primarul Sectorului 6 declară război Termoenergetica. Edilul, nemulţumit de lucrările de pe una dintre principalele artere din sector: „Pe bune? Vouă nu vă este ruşine?”

Aproximativ 800 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă, din cauza lucrărilor pentru remedierea unor avarii pe conductele de termoficare.

„Astfel, sunt efectuate următoarele lucrări pe: 1. Conducta Magistralei DN 800 în porţiunea cuprinsă între Calea Floreasca şi Nicolae Caramfil. Furnizarea apei calde pentru un număr 177 de blocuri din sectorul 1 va fi sistată până joi, 16 septembrie 2021, ora 21.00; 2. Conducta DN 500 în porţiunea cuprinsă între Calea Giuleşti, Şoseaua Orhideea, Calea Crângaşi şi Şoseaua Constructorilor. Furnizarea apei calde pentru un număr 267 de blocuri şi Complexul Studenţesc Regie din Sectorul 6 va fi sistată până sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 14.00; 3. Conducta DN 800 pe Bulevardul Geniului (între Şoseaua Cotroceni şi Bulevardul Drumul Taberei). Furnizarea apei calde pentru un număr 347 de blocuri din sectorul 1 şi 6 va fi sistată până sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 24.00”, transmit reprezentanţii Termoenergetica.

Termoenergetica anunţă că furnizarea apei calde pentru consumatorii din Sectorul 1 este oprită, având în vedere amplasarea acestora în cadrul reţelei, precum şi a faptului că CET Griviţa nu a reluat furnizarea agentului termic după finalizarea perioadei de revizie.

Lucrările sunt esenţiale pentru pregătirea sistemului de termoficare în vederea sezonului rece.

Citeşte şi Nicuşor Dan le promite bucureştenilor că la iarnă vor îngheţa mai puţin în apartamente: „Va fi mai bine decât iarna trecută”

Lista completă a blocurilor fără apă caldă

functionare_sistem_termoficare (1)