Apar detalii incredibile după anunțul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Scandal uriaș la vila celor doi de la Snagov, a intervenit și poliția

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf au decis să divorțeze. Anunțul a apărut în spațiul public la doar două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele, la 15 ani de căsnicie.

18 iun. 2021, 08:26
Apar detalii incredibile după anunțul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Scandal uriaș la vila celor doi de la Snagov, a intervenit și poliția

CANCAN a dezvăluit în exclusivitate un scandal ce a avut loc săptămâna trecută între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, chiar înaintea anunțului despre divorț.

Potrivit unor surse, Anamaria Prodan ar fi luat decizia divorțului. Laurențiu Reghecampf a confirmat că s-au despărțit. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

Anamaria Prodan neagă divorțul!

În același timp, Anamaria Prodan neagă divorţul şi spune că soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a glumit când a spus că se desparte de impresară. Vedeta spune că nu se pune problema unui divorț, lucru confirmat și de copilul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.

Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a spus Anamaria Prodan.

Tensiuni uriașe la vila celor doi. A intervenit și Poliția

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Cancan, au existat tensiuni uriașe între cei doi în urmă cu o săptămâna, la vila lor din Snagov. Poliția a ajuns la fața locului după două apeluri la 112.

Laurențiu Reghecampf le-a spus oamenilor legii că soția lui e foarte agitată, că vrea să plece cu mașina și că a amenințat că-și face rău, ba chiar că ar fi fost vorba de gânduri sinucigașe. La puțin timp după, Anamaria a sunat la 112 și a spus că a fost sechestrată în casă de Reghecampf.

Oamenii legii au ajuns la vila lor de la Snagov. Medicul s-a oferit să o consulte pe impresară, dar a refuzat. În cele din urmă, spiritele s-au calmat și niciunul din ei nu a vrut să facă reclamație. Sursele spun că totul ar fi plecat de la gelozia Anei care i-a reproșat lui Reghecampf că ar avea o iubită secretă.

În urmă cu două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de mariaj, motiv pentru care cei doi au ales să își reînnoiască jurămintele. Aceștia au spus ”Da!” pentru a doua oară în fața ofițerului stării civile.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria pe atunci Anamaria Prodan pe Instagram


loading...