Apar informații șocante despre șoferul de Maserati care a murit în accident, împreună cu doi prieteni. Era cercetat pentru trafic de droguri și nu deținea permis de conducere

Noi detalii după accidentul îngrozitor ce a avut loc în Poiana Stampei, Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

17 mai 2021, 11:27
Apar informații șocante despre șoferul de Maserati care a murit în accident, împreună cu doi prieteni. Era cercetat pentru trafic de droguri și nu deținea permis de conducere
foto - ziardecluj.ro

Ionuţ Mihai Moldovan, șoferul aflat la volanul unui Maserati, era sub control judiciar, fiind cercetat pentru trafic internaţional de stupefiante şi constituirea unui grup infracţional organizat. Acesta nu avea permis de conducere.

Ionuț Mihai Moldovan, care se afla la volan, și alți doi prieteni au murit în urma cumplitului accident.  Polițiștii au găsit în maşina distrusă complet după accident un document din care rezultă că era sub control judiciar şi trebuia să se prezinte periodic la Poliţie.

La sfârșit de ianuarie 2019, DIICOT Bistriţa-Năsăud a organizat o acţiune de prindere în flagrant la punctul de trecere al frontierei de la Vama Borş, vizaţii fiind un grup de cetăţeni români asupra cărora existau suspiciuni rezonabile în ceea ce priveşte traficul de droguri. Patru persoane au fost reținute în urma acelei acțiuni. Ionuț Mihai Moldovan a fost reținut și el în timpul flagrantului, având asupra lui 17,6 kg de canabis şi 354,3 grame de cocaină, în valoarea totală echivalată de un milion de lei. Toți au fost eliberați ulterior și plasați sub control judiciar.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, Moldovan nu avea voie să părăsească localitatea, era una dintre interdicţiile stabilite de procurorii care l-au plasat sub control judiciar şi nici nu avea permis de conducere. Poliţiştii încearcă să afle acum dacă s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, ţinând cont că în noaptea accidentului el era cazat la o pensiune din Bistriţa, unde a petrecut alături de alţi prieteni. Pe contul de Facebook al unuia dintre pasagerii maşinii, Alex Peternel, a fost publicat un clip în care se observă parcarea unei pensiuni şi mai multe maşini de lux, între care şi autoturismul Maserati făcut praf câteva ore mai târziu, potrivit ziardecluj.

Cum s-a petrecut cumplitul accident. Șoferul conducea cu Maserati, dar nici nu avea permis

Ionuț Mihai Moldovan, 30 de ani, din Cluj Napoca, a condus o mașină Maserati, sâmbătă noaptea, pe DN 17, localitatea Poiana Stampei, din direcţia Vatra Dornei către Bistriţa. Când a ajuns la kilometrul 124, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului din cauza vitezei exagerate cu care mergea.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, precum şi decesul pasagerilor Alexandru Peternel, de 24 ani, din municipiul Cluj Napoca şi Bogdan Bodea, de 21 ani, din municipiul Bistriţa.

Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava informează că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

 


loading...