Aparatură de 60.000 euro, donată de BOR pentru trei spitale din Capitală

Publicat: Sâmbătă, 22 August 2015 15:59 // Actualizat: Sâmbătă, 22 August 2015 15:59 // Sursa: romaniatv.net

Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului a adunat din donaţii şi sponsorizări 60.000 de euro, din care a cumpărat aparatură medicală, inclusiv un înlocuitor de plămâni, singurul de aceste tip din Europa de Est, pe care a donat-o spitalelor "Grigore Alexandrescu", "Marie Curie" şi Elias din Capitală.

Spitalele „Grigore Alexandrescu", „Marie Curie" şi „Elias" din Capitală au primit aparate medicale noi în valoarea de 60.000 de euro de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. 

"Este nevoie de astfel de acţiuni şi noi le facem cât de des putem, cu ajutorul credincioşilor şi al sponsorilor. Până în prezent, s-au făcut donaţii în valoare de aproximativ 60.000 de euro. Aparatura medicală oferită este de un real folos şi reprezintă o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Am văzut în spitalele unde am mers multe familii plângând pentru copiii lor care intrau sau ieşeau din operaţii. Ne sensibilizează suferinţa oamenilor, mai ales a copiilor lipsiţi de apărare şi a mamelor disperate, care ar da orice să-şi vadă pruncii salvaţi", a declarat părintele arhimandrit Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului.

Un grup de voluntari de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, coordonaţi de părintele arhimandrit Ciprian Grădinaru, a donat aparatura medicală spitalelor "Grigore Alexandrescu", "Marie Curie" şi "Elias" din Bucureşti.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie" a primit un aparat Consola ILA activve, sistem complet funcţional cu trolley, înlocuitor de plămâni, singurul de acest tip din Europa de Est.

Spitalul Universitar de Urgenţă "Elias" şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" au primit câte un aparat de ultimă generaţie pentru măsurarea transcutanată a bilirubinei, în valoare de 15.748 de lei fiecare.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
22 aug 16:18
Votează email 0 email
...de plămâni, singurul de aceste tip din Europa de Est, pe care a donat-o spitalelor Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.7556
RON
19 Oct
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H