Apare o nouă SUPERECHIPĂ de FOTBAL în Bucureşti. „Ori facem un club nou, ori preluăm Sportul sau Rapid”

Alin Petrache, directorul general al CSM București, a dezvăluit că dorește înființarea unei echipe de fotbal sau preluarea unei echipe cu tradiție, precum Rapid sau Sportul.

09 dec. 2016, 11:14
Apare o nouă SUPERECHIPĂ de FOTBAL în Bucureşti. „Ori facem un club nou, ori preluăm Sportul sau Rapid”

„În cel mai scurt timp vreau să devenim cel mai important club din Capitală, iar în 3-4 ani chiar din România. Deja am inclus şase ramuri noi în proiect, yahting, caiac, fotbal, polo feminin şi masculin și scrimă. Când vorbim de o ramură, vorbim de copii, juniori şi seniori. Eu am cerut dublarea bugetului, care anul acesta a fost de 10 milioane de euro.

CSM Bucureşti va avea echipă de fotbal, cu grupe de copiii şi juniori, dar şi cu echipă de seniori. Deocamdată aşteptăm aprobarea primarului Gabriela Firea şi a celor din Consiliul Local. Când se va da unde verde, vom vedea ce soluţie alegem. Nu e aşa greu de făcut acest proiect.

Sunt două cluburi în Bucureşti cu o mare tradiţie care se zbat în mediocritate, Sportul Studenţesc şi Rapid. Sunt cluburi de tradiţie, cu palmares frumos, iar în cazul Rapidului, şi cu o galerie fantastică. Aceste cluburi au şi grupe de copii şi juniori, care funcţionează aşa cum pot. Putem prelua una dintre ele pentru a o ridica la nivelul la care ar trebui să fie. Fotbalul este un sport care mănâncă bani mulţi dacă nu e manageriat corespunzător”, a spus Alin Petrache pentru Adevărul.

În cazul în care s-ar înființa, echipa ar putea juca pe Arena Națională, stadion ce aparține Primăriei București.