Apariţia lui Bijou fără lenjerie intimă a costat scump TVR-ul. Vezi ce amendă a primit de la CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, marţi, să amendeze postul TVR 1 cu 10.000 de lei, pentru că în emisiunea "Lozul cel mare" din 28 februarie au apărut imagini cu cântăreaţa Bijou care nu purta lenjerie intimă.

05 mart. 2013, 17:32
Apariţia lui Bijou fără lenjerie intimă a costat scump TVR-ul. Vezi ce amendă a primit de la CNA

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au hotărât să sancţioneze cu amendă în cuantum de 10.000 de lei postul de televiziune TVR 1 pentru nerespectarea prevederilor referitoare la protecţia minorilor în emisiunea „Lozul cel mare” difuzată în data de 28 februarie, în care a fost invitată şi cântăreaţa Bijou.

Consiliul a apreciat că au fost încălcate prevederile art. 39 (2) din Legea Audiovizualului nr. 504/2002, potrivit cărora “Difuzarea în serviciile de televiziune şi de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor se poate face numai dacă, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces condiţionat, se asigură faptul că minorii din zona de transmisie, în situaţii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective”, se arată în comunicatul remis ROMÂNIATV.NET.

Bijou Official, cântăreaţa chemată să întreţină atmosfera la extragerea loto de joi, 28 februarie, le-a oferit o surpriză de milioane telespectatorilor. Imaginile tv au dezvăluit faptul că aceasta nu purta chiloţi pe sub scurta rochie cu care s-a prezentat în faţa camerelor.

Bijou a declarat ulterior că este o fire expresivă şi libertină şi a vrut ca şi costumul ei să transmită acelaşi lucru.