Apariţie BIZARĂ la un eveniment monden: O vedetă cu BUZELE mai mari decât SÂNII a frapat invitaţii

Una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Britanie a reuşit să uimească persoanele care au fost invitate la lansarea parfumului ei, după ce a ales o costumaţie ciudată. Astfel, ea a purtat o rochie care avea o perche uriaşă de buze, lucru care i-a amuzat pe cei din jur.

05 iul. 2013, 05:59

Katie Price uimeşte cu fiecare dintre apartiţiile sale. Astfel, după ce a fost surprinsă purtând o rochie amuzantă, care avea două buze pe piept, ea a povestit că i-a plătit unei prietene focoase suma de cinci lire pentru a-i dansa în poală fostului prieten, potrivit The Sun.

Citeşte şi Moda rochiilor cu SÂNII LA VEDERE face furori printre vedete. Ce actriţă îşi mai arată bustul FOTO

Motivul pentru care tânăra a ales ciudata rochie este acela că nu a vrut ca burta sa de gravidă să fie foarte vizibilă, mai ales că în cursul zilei de joi a lansat o nouă marcă de parfum. Mai mult, într-un interviu acordat unei publicaţii britanice, ea a spus şi numele pe care urmează să îl aibă copilul ei, recunoscând că în cazul în care va fi fetiţă o va numi Tinkerbell, iar dacă va fi băiat o să îl cheme Lorenzo.

Citeşte şi APARIŢII SCANDALOASE: Vedete care s-au dezbrăcat pentru a fi în centrul atenţiei GALERIE FOTO

Modelul, care are deja trei copii, aşteaptă cu nerăbdare şi naşterea celui de-al patrulea, declarând că există un motiv pentru care are o burtă aşa mare.