Apariţie DIVINĂ inedită. Vezi ce a descoperit o FEMEIE când s-a uitat la pozele din CONCEDIU

Publicat: Miercuri, 14 August 2013 21:38 // Actualizat: Joi, 15 August 2013 11:23 // Sursa: RTV.net

O femeie din Marea Britanie a fost uimită atunci când a vizionat pozele pe care le-a făcut în concediu. Astfel, într-una dintre imagini, ea a văzut forma Fecioarei Maria, în timp ce îl ţinea în braţe pe Iisus Hristos. Tânăra crede că este vorba de un semn divin.

Jenny Heller, o femeie din Londra, a rămas surprinsă în momentul în care a observat că în foma unui balon de săpun stătea ascuns chipul Fecioarei Maria, în timp ce îşi ţinea în braţe pruncul, potrivit Mirror.

Citeşte şi Apariţie DIVINĂ bizară: N-o să-ţi vină să crezi ce au descoperit angajaţii unui AEROPORT FOTO

Ea a povestit că a surprins inedita imagine în Dunwich, Suffolk, atunci când se afla cu mai mulţi prieteni în vacanţă. Cu toate că nu se aştepta la acest rezultat, tânăra a fotografiat un adolescent în timp ce se juca cu un balon uriaş de săpun. Din cauza vântului, bula s-a mişcat, iar Jenny a reuşit să apese pe buton într-un moment prielnic pentru o imagine controversată.

Citeşte şi Apariţie DIVINĂ neaşteptată: Dacă nu eram atentă, îl MÂNCAM pe Iisus FOTO

"Când descărcam imaginile nu mă gândeam niciodată că voi vedea ceva aşa de divin, mai ales că bătea vântul şi nu era foarte clar ce am surprins în poză, dar odată ce am văzut fotografia pe ecran am recunoscut-o imediat pe Madonna şi pe Prunc", a povestit ea, considerând că a fost vorba de un "noroc chior".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 oct 14:43
Votează email 0 email
... Citeşte şi Apariţie DIVINĂ inedită. Vezi ce a descoperit o FEMEIE când s-a uitat la pozele din CONCEDIU Astfel, cu toate că voia să îl...
18 aug 09:44
...într-una dintre imagini, ea a văzut forma Fecioarei Maria, în timp ce îl ţinea în braţe pe Iisus Hristos. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8254
RON
01 Apr
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H