Apariţie FANTOMATICĂ a unei femei într-o fotografie de familie: Nu era nimeni acolo când am făcut poza FOTO

O familie din Marea Britanie a fost şocată să descopere o fantomă într-o serie de fotografii făcut în preajma unor ruine. Imaginile au ajuns ulterior virale şi au îngrozit internauţii.

07 mai 2015, 18:15

Familia se bucura de o ieşire în parcul Roundhay, de lângă Leeds, unde au făcut mai multe fotografii. Într-una din ele a apărut şi silueta unei fantome, potrivit Daily Mail

Citeşte şi FANTOMĂ surprinsă la un ospiciu abandonat. Stafia le-a spus să aibă grijă la scări VIDEO

Descoperirea bizară a fost făcută atunci când au ajuns acasă şi au început să se uite la poze. Nurul Islam, un bărbat de 37 de ani, spune că sora lui a fotografiat cei doi fii ai săi, alături de fantomă în faţa unei clădiri de sute de ani.

Nu îmi place nici să mă uit la filme de groază şi nu îmi place să mă uit la această poză, este stranie, nu era nimeni acolo. Sora mea a făcut fotografia, castelul nu este prea vechi, însă cine ştie cine a locuit acolo. Am făcut mai multe poze. Pentru că erau oameni pe trepte şi care se plimbau în cadru am aşteptat să plece toţi înainte să facem poză. Am aşteptat şi am aşteptat şi nu era nimeni acolo când au pozat. Aşa suntem siguri. Apoi am ajuns acasă şi ne-am uitat la poze şi am văzut lucrul acela în fundal, care nu era acolo înainte. Sora mea a zis: „Dumnezeule, e o fantomă’. Am început să mă gândesc că ar putea avea dreptate. Cu siguranţă nu era nimeni acolo când am făcut fotografia„, a explicat bărbatul.

Citeşte şi Şi-a fotografiat fetiţa la malul mării, însă atunci când a văzut imaginea, s-a îngrozit: Era o fantomă lângă