APARIŢIE MISTERIOASĂ la mormântul lui Adrian Iovan: Un simbol care aparţine unei societăţi secrete FOTO

La 20 ianuarie, un zbor umanitar se transforma intr-o tragedie nationala. Din cauza vremii, avionul BN-2 plecat din Bucuresti spre Oradea cu o echipa medicala la bord s-a prabusit in muntii Apuseni. Au pierit pilotul Adrian Iovan si Aura Ion, studenta in an terminal la medicina. Azi se implinesc cinci luni de la tragicul moment.

21 iun. 2014, 05:46

La nici jumatate de an de la tragicul eveniment, la mormantul lui Adrian Iovan a aparut un simbol specific unei societati secrete, potrivit wowbiz.ro. Pe un placaj de lemn, apare desenata ceea ce la prima vedere pare o cruce. Mai exact o cruce cu capetele inchise, numita si cruce cu carje sau merovingiana.

In realitate, este vorba de altceva. „Apare de patru ori litera „tav”, de la sfarsitul alfabetului ebraic. Inseamna infinit, eternitate. Adica este plecat la eternul orient. Culorile nu au nici o semnificatie. Este simbolul unui ordin calavalersc, probabil templier„, a explicat un specialist in domeniul societatilor secrete.

Organizaţia Cavalerilor Templieri există şi în România şi este o societate care ar avea legături cu ordinele masonice şi rareori permite accesul publicului la diverse evenimente. Prezenţa simbolului la mormântul lui Adrian Iovan se explică prin faptul că este posibil ca, în timpul vieţii, fostul pilot sa fi fost membru al Ordinului Cavalerilor Templieri din ţara noastră.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN, MESAJUL prin care pilotul pare că şi-a presimţit MOARTEA