Apariţie MISTERIOASĂ pe prispa unei case. Localnicii spun că este chipul Maicii Domnului VIDEO

Pe prisma unei case din Galaţi a apărut chipul Maicii Domnului, potrivit proprietarului şi localnicilor. Foarte mulţi vin să se închine la icoana apărută în ciment.

12 sept. 2014, 07:12
Apariţie MISTERIOASĂ pe prispa unei case. Localnicii spun că este chipul Maicii Domnului VIDEO

Nea Ionel este proprietarul casei şi tot el este cel care a văzut chipul despre care spune că este al Maicii Domnului. Prispa a construit-o singur în urmă cu patru ani, a trecut de nenumărate ori pe ea, dar niciodată nu a văzut ceva deosebit. Până acum câteva zile.

„Vorbeam cu sotia mea la telefon care este plecata si cand ma uit in jos am vazut un chip si ii zic, mai Lenuto tu stii ce vad eu in trotuarul nostru? Vad un chip de om”, a povestit omul.

Nea Ionel e sigur că este o minune Dumnezeiască, mai ales că doar cu două zile înainte, spune el, visase Raiul. Vestea că în ograda vecinului lor a apărut o icoană s-a răspândit rapid în localitatea Odaia Manolache. Casa lui nea Ionel a devenit repede loc de pelerinaj, chiar şi preotul venind să vadă minunea.

Proprietraul casei vrea să-şi aducă în ţară soţia şi copiii pentru a le arăta minunea. El spune că de când a apărut icoana se simte liniştit şi protejat.