Apariţie neaşteptată la manifestaţii. Ce a făcut o cunoscută jurnalistă în mijlocul protestatarilor

Andreea Esca, prezentatoare de ştiri, a participat şi aceasta marţi seara la protestul antiguvernamental la care au luat parte aproximativ 25.000 de oameni. Aceasta s-a oprit în mijlocul drumului, în timp ce restul avansau.

04 nov. 2015, 16:28
Apariţie neaşteptată la manifestaţii. Ce a făcut o cunoscută jurnalistă în mijlocul protestatarilor

Andreea Esca a fost şi ea prezentă la protestul organizat de oamenii revoltaţi pe liderii politici. Aceasta a fost surprinsă în timp ce făcea mai multe fotografii, scrie spynews.ro

Citeşte şi: INCENDIU COLECTIV. 25.000 de oameni în stradă. Raed Arafat: Eu nu sunt un om care ţine la scaunul în care stă

Aseară au fost prezenţi peste 25.000 de oameni şi au protestat strigându-şi nemulţumirile despre sistem. În urma acestei defilări, Victor Ponta, Guvernul şi Cristian Popescu Piedone au decis să demisioneze.

Premierul Victor Ponta şi-a depus, miercuri, mandatul. Decizia vine în urma incendiului din clubul Colectiv, de vineri, 30 octombrie, când 32 de oamenei au murit şi peste 140 au fost răniţi, dar şi în urma mitingului de marţi seara. Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, şi-a anunţat şi el demisia în urmă tragediei din clubul Colectiv.

Peste 25.000 de persoane au protestat, marţi seara, în centrul Capitalei, dupp tragedia din club Colectiv. Protestul a avut ca scop initial solicitarea demisiei lui Cristian Popescu Piedone de la Primaria Sectorului 4, care a acordat respectivului club autorizatie de functionare, dar manifestatia a luat amploare si s-au cerut si demisii la nivel mai inalt.

Protestul a inceput in Piata Universitatii, a continuat la Guvern, la sediul MAI, la Palatul Parlamentului si la Primaria Sectorului 4, de unde s-a plecat apoi din nou spre Piaţa Universităţii, locul de unde a început marşul. Dupa ora 23.30 numarul manifestantilor a inceput sa scada. Din Piata Universitatii s-a plecat spre Club Colectiv.