APARIŢIE ŞOC. Celine Dion, 51 de ani, în costum de baie pe străzile Parisului FOTO

După ce a ținut prima pagină luni de zile din cauza siluetei sale tot mai anorexice, Céline Dion a șocat din nou, etalându-și trupul aproape dezgolit pe străzile Parisului! Iată cum arată artista la 51 de ani în costum de baie!

01 iul. 2019, 10:08

Recent, capitala Franței a fost sub cod roșu de caniculă, motiv îndeajuns de bun pentru parizieni și pentru turiști să adopte ținute lejere, scrie viva.ro. Printre ei s-a numărat și Céline Dion, artistă cunoscută pentru excentricitatea sa din ultimul timp, care a adoptat o ținută cel puțin bizară. Spunem asta deoarece artista a ieșit din hotelul în care era cazată îmbrăcată în costum de baie…

Citeşte şi Celine Dion, la un pas de a pierde toată averea. Ce se întâmplă la doi ani de la moartea soţului său

Uimirea fanilor nu este legată însă de asta, ci de faptul că artista a ales să asorteze la el o haină cu același imprimeu – deși afară erau cel puțin 45 de grade celsius, sandale și o pereche de ochelari oversized. În timp ce unii au rămas cu gurile căscate, mulți dintre fanii vedetei i-au apreciat ținuta și curajul, pentru că nu oricine îndrăznește să se afișeze așa pe stradă la 51 de ani…

Artistei nu-i pasă de părerile celor care o acuză că este piele și os

Céline Dion este foarte pasionată de modă, care, după moartea soțului ei, în 2016, a devenit foarte importantă pentru artistă. Nu la fel de pasionată este aceasta de părerile celor care au râs de corpul ei. Este foarte clar că, în momentul de față, Céline Dion trăiește cele mai fericite clipe din viața ei… în privința fashion-ului – iar acest lucru se observă din plin și pe contul de Instagram al artistei, unde Céline postează outfituri fabuloase, amuzante și speciale.

Cu toate acestea, câștigătoarea a cinci Premii Grammy a fost atacată chiar de către fanii săi, cărora li se pare că Céline a ajuns pur și simplu piele și os și care nu s-au sfiit să-i atragă atenția divei că este mult prea slabă. Artista nu a stat deloc la discuții cu cei care, aparent, îi vor binele:

„Dacă îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vă deranjați! Nu-mi faceți poze! Dacă vă place, eu voi fi acolo. Dacă nu, lăsați-mă în pace!’. Pe scurt, artista este inflexibilă în privința comentariilor despre aspectul său fizic. În orice caz, Céline, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că poartă acest gen de haine pentru că vrea să fie mai atrăgătoare. „Înainte eram mult mai conservatori. Fac asta pentru mine. Vreau să mă simt puternică, feminină și sexy’, a declarat artista, care, deși a fost văzută de nenumărate ori în compania dansatorului ei cu 16 ani mai tânăr, în posturi destul de intime, nu recunoaște că între ei există o legătură.