Apariţie surprinzătoare la un show de talente din Italia: O călugăriţă a ridicat o sală în picioare VIDEO

Apariţie surpriză la un show de talente din Italia. O concurentă a reuşit să cucerească juriul şi spectatorii cu vocea sa. Inedit este faptul că aceasta este o călugăriţă de 25 de ani. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

21 mart. 2014, 08:35
Apariţie surprinzătoare la un show de talente din Italia: O călugăriţă a ridicat o sală în picioare VIDEO

O călugăriţă în vârstă de 25 de ani din Italia a făcut senzaţie la un concurs de talente, unde a ridicat sala în picioare şi a întors toate cele patru scaune. Sora Cristina i-a uimit pe toţi cu vocea sa şi cu mişcările din şold. Călugăriţa a venit să-şi arate talentul la emisiunea Vocea Italiei, îmbrăcată în straie bisericeşti şi însoţită de alte trei „colege” de la mănăstire care au încurajat-o în culise energic în timp ce cânta piesa Aliciei Keys, „No One”.

Citeşte şi Povestea ÎNGERULUI PĂZITOR care a vegheat asupra mitropolitului Bartolomeu Anania timp de 25 de ani

Măicuţa a electrizat publicul, care a aplaudat în picioare interpretarea, iar cei patru membri ai juriului, când au întors scaunele au rămas uluiţi când au văzut cine le cântă cu atâta patos o melodie de dragoste. Întrebată ce va crede Vaticanul în legătură cu performanţa ei de la televiziunea naţională, sora Cristina a spus că speră să primească un telefon din partea Papei Francisc.

Citeşte şi Un nou SCANDAL zguduie BISERICA: O călugăriţă a NĂSCUT un băieţel şi nici măcar NU ŞTIA că este însărcinată